09 / 05 / 2024

nivo ataköy projesi

nivo ataköy projesi

Cathay İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Nivo Ataköy projesinde relansman zamanı geldi. Nivo Ataköy relansmanı 12 Ekim'de yapılacak.

Nivo Ataköy lansmanı 8 Kasım'da!

Cathay Group, uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ediyor.

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Yalı Ataköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Yalı Ataköy projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Yalı Ataköy Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Yalı Ataköy Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yalı Ataköy 22 numaralı apart ünite değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yalı Ataköy Projesi kapsamında bir adet bağımsız ünite için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

NEF 22 Ataköy projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı NEF 22 Ataköy projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Nivo Ataköy’e Katar’dan yatırımcı geldi!

İstanbul’un cazibe merkezi lokasyonlarında geliştirdiği projelerle adından söz ettiren Nivo, Ataköy projesinde Katarlı Retaj Grup ile ortaklığa imza attı. 

Nivo projelerinde yüzde 25 indirime ek yüzde 5 indirim!

Gayrimenkul sektöründe başlatılan konutta yüzde 20 indirim kampanyasına destek veren Nivo, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinde ilave yüzde 5 daha indirime gitti...

Cathay Group'tan “Nivo’lular Tanışıyor” projesi!

Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul’dan ev alanlar İstanbul’un tarihi semtleri olan Fener – Balat Kültür Turu’na katıldı. Sakinlerine dört duvardan fazlasını vadeden Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de “Nivo’lular Tanışıyor” projesi başladı...

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de her eve bir araba!

CathayGroup imzası ile hayata geçirilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’den ev alanlara araba veriliyor. Nivo sakinleri, 24 aylık ev ödemeleri bitene kadar Intercity güvencesiyle araç sahibi olacak.

nivo ataköy projesi Haberi

nivo ataköy projesi

Cathay Group 25 yıllık tecrübesinin ürünü olan Nivo markasının ikinci projesi Nivo Ataköy’de yatırımın önemli bir kısmı tamamlandı.


Uluslararası bir yarışmayla belirlenen tasarımıyla, Leed Gold Sertifikası Standardının takip edildiği kalitesiyle yatırımcılardan tam not alan Nivo Ataköy projemizde artık relansman zamanı geldi. 


Nivo Ataköy relansmanı 12 Ekim Perşembe günü satış ofisinde gerçekleştirilecek. 


Proje hakkında:

17 katlı 2 blok olarak tasarlanan Nivo Ataköy projesi toplamda 314 adet daire ve 73 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Nivo Ataköy projesinde, fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi olanaklar...