28 / 04 / 2024

Nivo Hayat nedir

Nivo Hayat nedir

Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat kuruluyor. Nivo Hayat, kiralama ve yatırım gibi ticari konularda destek verecek..

Murat Kolbaşı kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Arzum Elektrikli Ev aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı kimdir? Murat Kolbaşı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Kolbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Kolbaşı`nın hayatına dair merak edilenler.

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

Kıdem Tazminatı nedir? Kıdem tazminatını kimler alabilir? Milyonlarca kişi bunu bilmiyor!

İş hayatında zaman zaman uğramak zorunda kaldığımız ve milyonlarca insanın aklını karıştıran kıdem tazminatı hangi şartlar altında verilir? Kıdem tazminatı nedir? Kıdem tazminatı kimlere verilir? İşte detaylar...

Nivo Hayat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Nivo Hayat Emlak Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dilben tarafından kuruldu.

Emlak Bankası hayatımızda neleri değiştirecek?

Emlak Bankası yeni adıyla Emlak Bank nedir? Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, Emlak Bankası'nın hayatımızda neleri değiştireceğini yazdı...

Nivo Hayat başlıyor!

Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat kuruluyor. Nivo Hayat, kiralama ve yatırım gibi ticari konularda destek verecek..

Nivo Hayat konut kiralamalarına yardımcı olacak!

İstanbul'a değer katan projelerin mimarı Cathay Group, Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat’ı kuruyor.

Aile konutu eş muvafakatnamesi nedir?

Eşiyle beraber yaşadığı, aile hayatı sürdürdüğü tapuda tescilli aile konutunun üzerinde, eşinin rızası olmadan alım-satım veya herhangi bir borca ilişkin tasarrufta bulunamıyor. Peki, aile konutu eş muvafakatnamesi nedir?

Hayatımın evi projesi nedir?

Hep İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükseliyor. Konut fiyatlarının 184 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje Hayatımın evi projesi sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Havza yönetim planı nedir?

Su havzasındaki su kaynaklarının ve canlı hayatının korunmasını, geliştirilmesini ve bozulmamasını sağlamak üzere hazırlanan havza yönetim planı nedir? Havza yönetim planı nasıl hazırlanır? İşte havza yönetim planları...

Suni sulak alan nedir?

Suni sulak alanlar, yaban hayatı varlığına özen gösterilerek yapım maksadına uygun olarak kullanılıyor. Peki, Suni sulak alan nedir? Suni sulak alanların kullanımı nasıldır? İşte yönetmelik esasları...

Nivo Hayat nedir Haberi

Nivo Hayat nedir

CATHAY GROUP, Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat’ı kuruyor. Kiralama, satış gibi ticari faaliyetlerinin yanı sıra sosyal hizmetlerinin yönetiminin de sağlanması amacıyla kurulacak Nivo Hayat, Nivo yatırımcılarının hayatlarını kolaylaştıran güvenilir bir el olacak....


Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’de hayat kalitesi, Nivo Hayat ile artacak. Nivo Hayat, kiralama ve yatırım gibi ticari konularda destek vermenin yanı sıra hayatlara dokunacak. Nivo sakinleri, proje kapsamındaki sosyal alanlardan kesintisiz yararlanarak tüm konsiyerj hizmetlerinden faydalanacak. Nivo Hayat ile Nivo rezi-dans dairelerinde 7-24 kesintisiz otel konforunda hizmet sağlanarak 5 yıldızlı sosyal alanlar tasarlanacak.


5 yıldızlı sosyal alanlar

Nivo projelerinde sosyal alanlara ayrıca önem verilirken özellikle Nivo İstanbul projesinde yer alacak ortak alan karmasına özel temalar oluşturulacak. Nivo sakinlerine SPA sauna, buhar odası, fitness, yüzme havuzu...