17 / 05 / 2024

Niyaz Halil Terzioğlu

Niyaz Halil Terzioğlu

HF Terzioğlu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Fahret Terzioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta bin TL sermaye ile Kadıköy'de kuruldu.

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler için ABD pazarı açıldı!

ABD'de altyapı yatırımları için 3.5 trilyon dolarlık bütçeye Kongre'den onay verildi. ATBD Council Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu, bu yatırımların Türk müteahhitler için büyük fırsat olduğunu dile getirdi. 

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yüce tarafından kuruldu.

Burçin Terzioğlu Marmaris'te günlük 2 bin 500 TL'ye villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisiyle Marmaris'te günlük kirası 2 bin 500 TL olan bir villayı kiraladı...

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, onlarca ağaç kesilerek baraj kıyısına yapılan kaçak villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu’na ait olduğunu iddia etti...

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Niyaz Halil Terzioğlu Haberi

Niyaz Halil Terzioğlu

HF Terzioğlu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Fahret Terzioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Niyaz Halil Terzioğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta bin TL sermaye ile Kadıköy'de kuruldu. 


HF Terzioğlu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İNŞAAT, YAPI, MİMARLIK  MÜHENDİSLİK :  A)Yurt içinde ve dışında gerek kamu ve gerekse özel sektöre ait:  a)   Barajlar, regülatörler, nehir ıslahı, sulama, drenaj, şehir kanalizasyon şebekeleri, limanlar, barınak ve iskeleler, köprüler, alt ve üst geçitler, yol ve demiryolları, tüneller, finikülerler,  metrolar, hidrolik ve termik santraller,akaryakıt boru hatları, mekanik tesisler, rafineri tesisleri, hava alanları, su depoları, önemli binalar, ticari, sınai, zirai, turistik, askeri, eğitim, ulaştırma, bayındırlık ve hizmet yapılarının, mesleki işletmelerin...