23 / 07 / 2024

niyazi demircan kim

niyazi demircan kim

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Niyazi Demircan, 'Maddi durumları müsait olmayan ve pencereleri çift cam olmayanlar ısı yalıtımı için camlarına naylon yapıştırabilirler, dedi

Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Emek Sineması'nın açılış tarihini verdi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çalışmaları son hızla devam eden Taksim Meydanı ve Emek Sineması’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'ndaki Emek Sineması'nın ne zaman hizmete gireceğini de açıkladı.

Ahmet Misbah Demircan: Ada bazlı dönüşümde yüzde 30'a kadar imar artışı sağlayacağız!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, planlı bölgelerde dönüşümün önünü açacaklarını belirterek, "Hak sahipleri ada bazında birleşirse yüzde 30' a kadar imar artışı sağlayacağız" dedi...

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı'nda tapularının yüzde 20'sini verdik!

Okmeydanı tapularının yüzde 20'si verildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda bir yılda tapuların yüzde 20’sini verdik. Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi...

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu zabıtasını kutladı!

Zabıta Teşkilatı’nın 188. yıl dönümü dolayısıyla Beyoğlu Belediyesi Zabıta Teşkilatı tarafından tören yapıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Beyoğlu zabıtasını ziyaret ederek yıl dönümlerini kutladı.

niyazi demircan kim Haberi

niyazi demircan kim

Yrd. Doç. Dr. Demircan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle Antalya gibi iklim şartları uygun olan şehirlerde ısınma için elektrikli sobaların ve klimaların kullanıldığını söyledi.

Demircan, enerjinin verimli kullanılması için izolasyonun önem taşıdığını ifade ederek, çatılarda 5 santimetre kalınlığında ısı izolasyonu olması ve duvarlarda da izolasyon malzemesi kullanılması gerektiğini kaydetti.

Pencerelerde çift cam kullanılmasının önemine işaret eden Demircan, ''Maddi durumları müsait olmayan ve pencereleri çift cam olmayanlar ısı yalıtımı için çift taraflı bant marifetiyle camlarına naylon yapıştırabilirler. Bu da etkili bir yöntemdir ama enerji tasarrufu için en önemli hususlardan biri kalın perdeler, güneşlikler kullanılmasıdır'' diye konuştu.

-Elektrikli ısıtma cihazları yerine klima-

Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Hüseyin Barut ise ısıtma için...