19 / 05 / 2024

Niyazi Enver Kaba

Niyazi Enver Kaba

Eka Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Niyazi Enver Kaba Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yeni Ordu Stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da geçen yıl mayıs ayında temeli atılan yeni stadın kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Enver Yılmaz: Ordu'yu marka kent yapacağız!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile 2 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Enver Yılmaz'dan deniz dolgu çalışmaları açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu sahil şeridinde yürüyüş ve bisiklet yolu yapımı için başlatılan deniz dolgu çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geyve Gençlik Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Merkezimizin kaba inşaatını tamamladık" dedi.

Muş 1071 Kümbet Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malazgirt Derneği ve Malazgirt Camilerini Yapma ve Yaşatma Derneği'nin organizasyonunda başlatılan çalışmalar neticesinde caminin kaba inşaatı bitti. Selçuklu mimarisine uygun olarak yaptırılan 1071 Kümbet Camii iki minareli olarak inşa edildi.

Çorlu Hükümet Konağı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

2016 yılının Temmuz ayında yapımının tamamlanması öngörülen Çorlu’nun yeni hükümet konağında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Kaba inşaatı bitirilen yeni hükümet konağında mantolama çalışmalarına geçildi.

Edirne Erikli Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Edirne Erikli Sahilinde bulunan ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Sağlık Bakanlığına tahsis edilen alana Şirketler Grubu tarafından yapılan Erikli Semt Polikliniği'nin kaba inşaat çalışmaları sona erdi.

Enver Yılmaz, Ordu projelerini anlattı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bazı yeni kararlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendirdi.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı ay sonunda tamam!

Elron İnşaat ve Tema İnşaat ortaklığında yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı ay sonunda bitecek. İnşaatta şu an mekanik, elektrik tesisatı, havalandırma gibi ince işlerin çalışması yapılıyor

TOKİ Giresun Aksu Konutları ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı!

Vali Hasan Karahan, Aksu mevkiinde yükselen TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Murat Özer; Toplamda 19 Blok olan inşaatın kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin devam ettiğini söyledi.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamam!

ETİMESGUT Belediyesi'nin Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Tesisin kaba inşaatı tamamlanırken çevresine modern bir park inşa ediliyor.

Aslı Enver, Murat Boz'un Yeniköy’deki villasına taşındı!

Ünlü popçu Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver sevgilisinin Yeniköy’deki villasına taşındı. Murat sevgilisi taşınmadan önce evinde yaklaşık 50 bin TL’lik tadilat yaptırdığı öğrenildi.

Enver Demirel Ankara Etimesgut'taki projeleri anlattı!

Belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Enver Demirel, "Herkesi kucaklıyoruz Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik." dedi.

Niyazi Enver Kaba Haberi

Niyazi Enver Kaba

Eka Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 16 Mart 2015'te Niyazi Enver Kaba Müdürlüğü'nde kuruldu.


Eka Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1) Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her...