05 / 05 / 2024

Niyazi Filiz Yapı İnşaat iletişim

Niyazi Filiz Yapı İnşaat iletişim

Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Filiz tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yüşa Niyazi Çolak tarafından kuruldu.

Unk Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unk Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ufuk Niyazi Kundakçı tarafından kuruldu.

Migros'ta Tirebolu Filiz Çay 21 TL'ye düştü! Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros aktüel ürünler kataloğunda Money Kart ile yapılan 100 TL'lik alışverişlerde Tirebolu 42 Filiz Çay 21 TL'ye satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Süren Filiz Sağlam tarafından kuruldu.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Coşkun tarafından kuruldu.

İnofark Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnofark Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Yücel tarafından kuruldu.

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Eda Nur Filiz kuruldu.

Arkud İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkud İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Açıkgöz tarafından kuruldu.

Oranj Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oranj Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 300 bin tL sermaye bedeli ile Ata Nafiz Caner ve Niyazi Onur Caner ortaklığında kuruldu.

Angel Yapı İnşaat Enerji Turizm Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Angel Yapı İnşaat Enerji Turizm Ve Denizcilik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Filiz tarafından kuruldu.

Nemesis Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemesis Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Tokman tarafından kuruldu.

Niyazi Filiz Yapı İnşaat iletişim Haberi

Niyazi Filiz Yapı İnşaat iletişim
Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Filiz tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...