17 / 05 / 2024

Niyazi ve Nazife Ersoy Külliyesi nerede

Niyazi ve Nazife Ersoy Külliyesi nerede

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kamerun'un Kousseri kentinde cami ve 400 öğrenci kapasiteli okulu da bünyesinde barındıran Niyazi ve Nazife Ersoy Külliyesi'ni açtı.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Küçükönal tarafından kuruldu.

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Yapkon Mühendislik İnşaat İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapkon Mühendislik İnşaat İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Levent tarafından kuruldu.

Unk Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unk Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ufuk Niyazi Kundakçı tarafından kuruldu.

Goldmann Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldmann Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Niyazi Gür tarafından kuruldu.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Melda Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melda Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nazife Ay tarafından kuruldu.

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 250 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Kaya ve Ümit Kaya tarafından kuruldu.

Atella Group Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atella Group Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Çetin ve Niyazi Eser tarafından kuruldu.

İnofark Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnofark Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Yücel tarafından kuruldu.

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi bugühn Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu tarafından açıldı.

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Yıkım İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Meriç tarafından kuruldu.

Niyazi ve Nazife Ersoy Külliyesi nerede Haberi

Niyazi ve Nazife Ersoy Külliyesi nerede

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, özellikle Müslüman nüfusun yoğun yaşadığı mazlum ve mağdur topluluklar için cami ile külliye projelerinin hayata geçirildiği belirtildi.


Projeyle Müslümanların ibadetini rahatça yapmasının hedeflendiği ifade edilen açıklamada, külliyelerdeki okullarda da toplumların eğitim seviyesinin yükseltilmesinin amaçlandığı vurgulandı.


Bugüne kadar Afrika'nın birçok bölgesinde cami yaptırıldığı ve kardeşliğin pekiştirilmesine çalışıldığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Afrika'da cami ve külliyelerin sayılarının azlığı nedeniyle Müslümanların zorluk çektiğini tespit eden derneğimiz, bu konuda komple tesisler inşa ediyor. Bu tesislerde cami, medrese, şadırvan, tuvalet ve sosyal donatılara yer verilmesi de bölge açısından önemlidir. Bu okullarda çocuklara fenni ilimlerin yanı sıra din eğitimleri yeterli düzeyde veriliyor."


Açıklamada, İzmir temsilciliğinin katkılarıyla Kousseri'de yaptırılan 400 öğrenci kapasiteli okul ile caminin de yer aldığı Kamerun Niyazi ve Nazife Ersoy Külliyesi'nin yerli halkın...