03 / 05 / 2024

Nizamettin Aşa İstanbul Emlakçılar Odası

Nizamettin Aşa İstanbul Emlakçılar Odası

İstanbul Emlakçılar Odası’nda ikinci başkanı olarak görev alan Nizamettin Aşa kimdir? Nizamettin Aşa, konut sektörü hakkında neler düşünüyor? İşte Nizamettin Aşa ve konut sektörü ile ilgili düşünceleri...

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Nizamettin Aşa: Coca Cola Yenibosna'daki arsasını uygun fiyata sattı!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, Coca Cola, Bahçelievler Yenibosna'da bulunan 23 bin 120 metrekare büyüklüğündeki arsayı 153 milyon 300 bin TL'ye Altur'a satmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aşa, " Öyle bir lokasyonda, o kadar büyüklükte bir arsa bulamazsınız" dedi.

Nizamettin Aşa: Konutta 2018'deki hedef saptı!

Konut satışları 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 2,4 düşüş gösterdi. Verileri değerlendiren İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, "2018'deki hedef saptı" diye konuştu.

Nizamettin Aşa: İstanbul'daki 100 bin emlakçıdan 90 bini kaçak!

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Nizameddin Aşa, İstanbul'daki "kaçak emlakçı" sorununu değerlendirdi. Aşa "100 bin emlakçıdan 90 bini kaçak" dedi.

Piyalepaşa İstanbul'da satışlar sürüyor!

Polat Holding tarafından geliştirilen kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Sign of the City Awards'ta 'Jüri Özel Ödülü' aldı.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Ödemelere göre 48 aya varan vade sağlanan projede 760 daire ve 190 rezidans daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul Rezidans!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daireler 1+0' dan 4+1 'e kadar değişiyor. Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde daireler 55 metrekareden başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO Ortaköy - Ayazağa arsaları değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.,İstanbul Şişli ve Sarıyer İlçeleri, Ortaköy-Ayazağa Mahallesinde yer alan 3 adet parsele ilişkin değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev ödemeleri!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev ödemeleri kapsamında 24 ay vade imkanında 0 faiz uygulanıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 adet daire, 190 adet rezidans yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu teslim tarihi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi.

Nizamettin Aşa İstanbul Emlakçılar Odası Haberi

Nizamettin Aşa İstanbul Emlakçılar Odası

Nizamettin Aşa kimdir?

Nizamettin Aşa; İstanbul Emlakçılar Odası’nda ikinci başkanı. Mütekabiliyet yasası ile ilgili konut stoğunun yumuşamasına sebep olacağı yönünde açıklamalarda bulunan Nizamettin Aşa, mütekabiliyet hakkında sözlerine şöyle devam etti:


İstanbul için 300 bin civarında bir yabancı alıcı kitlesinin mütekabiliyeti beklediği, bunların özellikle körfez ülkelerinden olduğu tahmin ediliyor. Bu kitlenin son dönemde satılamayan lüks konutları alacağı öngörülüyor.

Sadece inşaat yapıldı ve yapılmaya da devam edildi. Bu da bir stokun oluşmasına neden oldu. Buna rağmen bazı inşaat firmaları konut yapımına devam etti. Arza karşılık bir talep oluşmadı. Satışlar oldu ama istenilen oranda gerçekleşmedi. Şu an konut sektörde kesinlikle bir durgunluk var. Son 5-6 aydır bu durgunluk daha belirgin şekilde hissediliyor. Mütekabiliyet bir noktada bunun için çıkartıldı. Yani eldeki stokların satılabilmesi için faydalı olacaktır.


Konutların,...