09 / 05 / 2024

nlogo çifte kampanya

nlogo çifte kampanya

Düzenlediği kampanya ile konut alıcısına çifte kazanç sunan Nlogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ford Kuga ve Puma'da Mayıs 2024'e özel çifte fırsat! Göz bebeği iki modelde de hem indirim hem de kampanya müjdesi!

Ford'un en sevilen iki modeli arasında bulunan Ford Kuga ve Puma için Mayıs 2024'te çifte fırsat sunuluyor. Peki Ford Kuga ve Puma'nın güncel fiyatları ne kadar? 

Opel'den çifte fırsat için son 8 gün uyarısı! Mokka'da Nisan 2024'e özel hem indirim hem de kampanya bir arada!

En sevilen Opel modelleri arasında başı çeken ve fiyat listesi pek çok kişi tarafından merak edilen  Mokka'da Nisan ayına özel olarak hem indirim hem de kampanya bir arada sunuluyor. İşte Opel Mokka Nisan 2024 fiyatları...

Suzuki çifte kampanyasını duyurdu! Hem takas hem de faiz müjdeli Mart 2024 kampanyası için son 12 gün!

Otomotiv devi Suzuki yeni bir araç sahibi olmak isteyenler tarafından merakla beklenen çifte kampanyasını duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında hem takas hem de faiz müjdesi verildi...

MediaMarkt’tan çifte kampanya! Hem babalar hem öğrenciler sevinecek!

MediaMarkt yeni kampanyasını, Hem babaların hem karnelerin hediyesi MediaMark’ta sloganıyla ile duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Grundig televizyonlarda çifte kampanya! 1.800 TL indirimi kaçırmayın! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi..

Grundig televizyonlarda şimdi 1.800 TL indirim fırsatı var. Peki, Grundig televizyon fiyatları ne kadar? İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi..

Tempoint'te çifte kampanya!

Gül Proje, Sultangazi’de 885 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Tempoint projesinde iki ayrı kampanyanın startını verdi. Mesut Yar’ın moderatörlüğünde lanse edilen kampanya kapsamında 10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Çukurova Balkon'da yeni kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da çifte fırsat sunan yeni bir kampanya başlattı.

NLogo İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar İnşaat sınırlı sayıdaki daireler için kampanya başlattı. Nlogo'dan 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Babacan Yapı'dan yıl sonuna kadar çifte kampanya!

Babacan Holding, ev sahibi olmak isteyenler için yıl sonuna kadar geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı.

Nlogo Evleri Özyurtlar kampanya fiyatları!

Nlogo Evleri Özyurtlar kampanya fiyatları 2+1'lerde 379 bin liradan başlayarak değişiyor. Nlogo İstanbul projesinde teslimler Aralık 2017'de başlıyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde Ramazan kampanyası başladı!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da ramazan ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında 2+1 daireler 1+1 fiyatına, 3+1 daireler ise 2+1 fiyatına satıyor.

Nlogo İstanbul Özyurtlar kampanya fiyatları!

Nlogo İstanbul Özyurtlar projesinde Ramazan boyunca 1+1 daire fiyatına 2+1 daireler 379 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Özyurtlar İnşaat büyük kampanya detayları!

Özyurtlar İnşaat büyük kampanya kapsamında Nlogo İstanbul projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuyor. Bu yıl sonunda ilk etabı teslim edilen Nlogo İstanbul projesinde fiyatlar 149 bin liradan başlıyor...

nlogo çifte kampanya Haberi

nlogo çifte kampanya

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği kampanya ile konut alıcısına çifte kazanç sunuyor. Nlogo İstanbul’un bu yaza damgasını vuracak olan kampanyası “Koms¸unu getir, taksidini sildir!” adını taşıyor. Kampanyadan yararlanıp Nlogo İstanbul’dan sevdiklerine daire aldıranlar hem onlarla komsu oluyor hem de ev borçlarının iki taksidini hemen sildiriyor.


Kampanyada kişi sınırı olmadığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “İstedigˆiniz kadar arkadas¸ınızı getirerek kampanyaya dahil edebilir ve çok sayıda taksidinizi sildirebilirsiniz. Böylece bir taraftan ev borcunuzu azaltırken diğer taraftan da sevdiklerinizle bir arada yaşama imkanına kavuşursunuz” dedi. Esenyurt’ta yükselen Nlogo İstanbul’un ilk etabının yatırımcısına bir yılda yüzde 100 kazandırdığını belirten Tamer Özyurt, “Aynı fırsata Nlogo İstanbul’un şuanda satışta olan ikinci etabından ev alanlar da sahip” diye konuştu.


2 bin 679 daire


Tamer Özyurt’un...