17 / 05 / 2024

nlogo daire tipleri

nlogo daire tipleri

Esenyurt NLogo projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 79 bin TL'den başlıyor.

Daire Kartal'da beklenen konut tipleri satışta!

Bodur Gayrimenkul’ün Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ın beklenen daire tipleri, ‘Yüzde 0.70 faiz’ ve ‘Yarısını teslimde öde’ kampanyalarıyla satışa çıktı. Yeni satışa açılan dairelerde fiyatlar 279.000 TL’den başlıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Nlogo İstanbul 2. Etap satılık daire!

Nlogo İstanbul 2. Etap satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Satışları devam eden projede 48 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Evre Gedizler Sancaktepe daire tipleri!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Evre Gedizler'de birçok ödeme seçeneği sunuluyor. Evre Gedizler Sancaktepe daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler bulunuyor.

Moment İstanbul daire tipleri!

AC Yapı tarafından inşa edilen Moment İstanbul projesi 731 adet daire ve 12 adet mağazadan meydana geliyor. Moment İstanbul daire tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Hep İstanbul Tekfen Evleri daire tipleri!

Hep İstanbul Tekfen projesi toplamda 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Hep İstanbul Tekfen Evleri daire tipleri ve büyüklüklerine göre satış fiyatlarında değişiklik gösteriyor.

Selenium Ataköy daire tipleri!

Selenium Ataköy Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy-Ataköy'de- E-5 Otoyolu üzerinde konumlanıyor. 3 blok halinde yükselen Selenium Ataköy daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri!

İlk etap satışlarının tamamlandığı Dumankaya Mozaik projesi 3 etapta toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri ve alanlarına göre fiyatlar değişiklik gösteriyor.

Sultan's Residence satılık daire tipleri!

Sultan's Residence satılık daire tipleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

İstanbul Marina daire tipleri!

Konutların satışlarına devam edilen İstanbul Marina daire tipleri 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Bahçekent Flora daire tipleri!

İlk etapta yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Bahçekent Flora daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

İncirli Konakları Bakırköy satılık daire!

İncirli Konakları Bakırköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor. İncirli Konakları Bakırköy projesi çocuk parkları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, güvenlik, kapalı otopark bulunuyor...

Menta Alyans Sultanbeyli örnek daire!

Dairelerin hemen teslim edildiği Menta Alyans Sultanbeyli örnek daire tipleri 1+1, 1+1 bahçe dubleksi, 2+1, 2+1 bahçe dubleksi, 3+1, 3+1 bahçe dubleksi, 4+1 ve 4+1 bahçe dubleksi olarak tasarlandı...

nlogo daire tipleri Haberi

nlogo daire tipleri

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Esenyurt NLogo projesinde her eteptaki konut sayısı 850 olarak belirlendi. Proje toplamda 2 bin 504 konuttan meydana geliyor.


Alanları 40 metrekare ile 149 metrekare arasında değişen projenin daireleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.



Toplam inşaat alanı 310 metrekare olan projenin ilk etabının teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek.


Esenyurt NLogo fiyat listesi!

Stüdyo daire seçeneklerinin fiyatları 79 bin TL'den

1+1 daire seçeneklerinin fiyatları 119 bin TL'den

2+1 daire seçeneklerinin fiyatları 169 bin TL'den

3+1 125 metrekare daire seçeneklerinin fiyatları 229 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Projenin sosyal olanakları arasında yürüyüş yolları, sauna, spor alanları, dinlenme alanları, fitness center, Cadde İstanbul kısmı ve bu kısımda kafeler, butik alışveriş alanları, restaurantlar, buhar odası ve yüzme havuzu...