17 / 05 / 2024

NLogo ileitşim bilgisi

NLogo ileitşim bilgisi

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen NLogo projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 2 bin 679 daire ve 100'den fazla mağazanın bulunduğu proje 7 blok halinde yükseliyor.

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim!

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0850 460 90 97 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 7 bloktan oluşan projede Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Nlogo İstanbul Residence satış ofisi!

Nlogo İstanbul Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Esenyurt Nlogo İstanbul 2. Etap iletişim!

Esenyurt Nlogo İstanbul 2. Etap iletişim için 0850 460 90 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faizli ödeme seçenekleriyle siz de kazanın!

2014’ün ikinci çeyreğinde “Yaşam İçin eN doğru, yatırım için eN karlı seçim” sloganıyla Özyurtlar İnşaat’ın ilk etabını satışa çıkarttığı Nlogo İstanbul projesinden ev alanlar yatırımlarını ikiye katladı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul satış ofisi!

Dairelerin alanları 40 metrekareden başlayan Nlogo İstanbul'da satışlar devam ediyor. Proje 310 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. İşte Özyurtlar Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri...

Esenyurt Nlogo İstanbul satış ofisi!

Esenyurt Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede yer alan konutların büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 149 metrekareye kadar ulaşıyor.

Nlogo İstanbul satış ofisi!

Tem Bahçeşehir bağlantısının hemen yanında inşa edilen Nlogo İstanbul Konutları'nde daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Narin Park nerede Narin Park Evleri'ne ulaşım krokisi ve iletişim bilgileri!

Narin Park Erguvan Sitesi, Martı GYO'nun Çerkezköy'deki projesi. İşte, Çerkezköy'de 436 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Narin Park Erguvan Sitesi'ne ulaşım krokisi ve iletişim bilgileri...

Bilişim Vadisinde yer alan firmaya vergi muafiyeti!

Nihat Ergün, Bilişim Ekosistemi oluşturmayı hedeflediklerini, üniversitelerin ve sektörlerin yoğunluğu ile araştırma kapasitelerinin yoğunluğunu dikkate aldıklarını belirtti

Mehmet Şimşek: Termik santraller özelleştirilecek!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enerjide özelleştirmelere devam edileceğini, termik santrallerin özel sektöre devredileceğini söyledi...

Bilişim Vadisinde yer alacak firmalara kira teşviği yapılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün: "Bütün firmalara buradan çok ucuz kiralarla, belki de bedelsiz yer tahsisi yapılacak" diyerek Bilişim Vadisinde yer alacak firmalara verilecek teşvikleri açıkladı

NLogo ileitşim bilgisi Haberi

NLogo ileitşim bilgisi

Esenyurt NLogo projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daireler 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.


36 ay faizsiz vadelendirme yapılan Esenyurt Nlogo İstanbul projesinde toplam 850 konut yer alıyor.


3 etaptan oluşan Esenyurt  Nlogo İstanbul  projesinde konutların yanı sıra 100 fazla dükkanın bulunduğu Cadde İstanbul yer alıyor. 


Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinin sosyal alanlarında güvenlik, sauna, fitness center, basketbol sahası, sinema salonu, spor salonu, yürüyüş parkurları, oyun alanları ve Türk hamamı yer alıyor. 


Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim

Telefon: 444 4 027

Web Adresi: www.nlogoistanbul.com

Nuran...