28 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul Residence satılık daire

Nlogo İstanbul Residence satılık daire

N Logo İstanbul Evleri satış ofisi iletişim numarası 0850 460 90 97 olarak belirtiliyor. Konutların minimum 40 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje 7 blok halinde yükseliyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence ödeme planı!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Nlogo İstanbul Residence'ta stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi 139 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl Haziran'da teslim edilecek...

Esenyurt Nlogo İstanbul Residence fiyatları!

Esenyurt Nlogo İstanbul Residence fiyatları 139 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat'ın projesi Nlogo İstanbul Residence'ta teslimler bu yıl Haziran ayında yapılıyor...

Nlogo İstanbul Residence satış ofisi!

Nlogo İstanbul Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Nlogo İstanbul Özyurtlar nerede?

Nlogo İstanbul Residence'de daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 15 indirim yapılan projede çeşitli sosyal imkanlar yer alıyor. Peki Nlogo İstanbul Özyurtlar nerede?

Vira İstanbul Residence Beylikdüzü!

Vira İstanbul Residence Beylikdüzü projesinde konutların metrekare birim fiyatı minimum 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor. Vira İstanbul Residence Beylikdüzü'nde 30 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Özyurtlar, Dubai'de NLogo ve NLive projelerini tanıttı!

ÖZYURTLAR İnşaat, Cityscape Global 2015'te Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıttı. Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir'in Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra uluslararası yatırımcılardan da büyük ilgi gördü.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Nlogo İstanbul Evleri'nde 142 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat imzası ile İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilmekte olan Nlogo İstanbul projesinde satılık daire fiyatları 142.000 liradan başlamakta olup vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor.

Nlogo'da 'Arkadaşını getir, taksidini sildir' kampanyası!

ÖZYURTLAR inşaat, Nlogo İstanbul projesi için ‘Komşunu getir, taksidini sildir' kampanyası düzenliyor. Bir komşusunu getirenin 2 taksidi siliniyor.

Özyurtlar İnşaat NLogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın 200 milyon lira yatırım değeri ile Esenyurt'ta hayata geçirmekte olduğu NLogo İstanbul projesinde "komşunu getir 2 taksiti sildir" sloganıyla duyurulan cazip kampanya devam ediyor.

NLogo İstanbul'da taksit sildirme kampanyası devam ediyor!

Özyurtlar İnşaat güvencesi ile Esenyurt'ta yükselmekte olan NLogo İstanbul projesinde "Komşunu getir, taksidini sildir!” kampanyası devam ediyor..

Özyurtlar Nlogo İstanbul fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirmekte olduğu Nlogo İstanbul projesinde "Komşunu getir, taksidini sildir!" kampanyası başladı. Projede dairelerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Nlogo İstanbul Residence satılık daire Haberi

Nlogo İstanbul Residence satılık daire

N Logo İstanbul Evleri satış ofisi ile iletişime geçebilmek için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


48 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabilen N Logo İstanbul Residence İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Proje 2 bin 679 konut ve 100'den fazla mağazadan oluşuyor. 


Esenyurt N Logo Konutları spor alanları, fitness, çocuk oyun alanları, hamam, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, sauna, sinema salonu gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


N Logo İstanbul Rezidans Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 7 blok şeklinde tasarlanan projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri yer alıyor. 


Özyurtlar N Logo projesi Marmarapark AVM’ye, Torium AVM’ye, Real Hipermarket'e, Bauhaus'a 5M Migros’a, Akbatı AVM’ye ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15...