05 / 05 / 2024

NLogo İstanbul teslim

NLogo İstanbul teslim

Özyurtlar'ın Esenyurt'ta 310 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirdiği Nlogo İstanbul'da teslimler başladı. Projede fiyatlar 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor...

Özyurtlar NLogo İstanbul'da taksitler 2017'de başlıyor!

Özyurtlar İnşaat "Bir evim olsun ama param da cebimde dursun" diyenler için Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da kampanya yaptı.

Nlogo İstanbul Evleri teslim tarihi!

Nlogo İstanbul Evleri teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirtiliyor. Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Nlogo İstanbul Rezidans Özyurtlar ödeme planı!

Nlogo İstanbul Rezidans Özyurtlar ödeme planına göre 48 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul Rezidans projesi bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Nlogo Rezidans Özyurtlar teslim tarihi!

Nlogo Rezidans Özyurtlar projesinde stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi 139 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl Haziran'da teslim edilecek...

Nlogo İstanbul satılık ev!

Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Esenyurt Nlogo Evleri teslim tarihi!

Esenyurt Nlogo Evleri teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlendi. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo İstanbul projesinde fiyatlar 171 bin liradan başlayarak değişiyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri teslim tarihi!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlendi. 60 ay sıfır faizle ödemelerin yapıldığı Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri'nde fiyatlar 171 bin liradan başlıyor.

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Esenyurt Nlogo İstanbul'da ilk etap 18 ay sonra teslim!

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri bulunan Esenyurt Nlogo İstanbul'da Özyurtlar İnşaat imzası bulunuyor. 3 etaptan meydana gelen projede konutların yanı sıra 100'den fazla dükkan yer alıyor.

Davutpaşa Inİstanbul teslim tarihi!

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor. Davutpaşa Inİstanbul teslim tarihi olarak 2018 yılı 2. yarısı belirlendi.

İş GYO Nef Inİstanbul teslim tarihi!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede hayata geçirilen İş GYO Nef Inİstanbul teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Projenin lansmana özel satışları 15 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Sur Yapı Axis İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçirilen Sur Yapı Axis İstanbul projesinde ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Sur Yapı Axis İstanbul teslim tarihi 2016 olarak belirlendi.

NLogo Esenyurt'ta 129 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen NLogo İstanbul Esenyurt projesinde yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

NLogo İstanbul teslim Haberi

NLogo İstanbul teslim

Özyurtlar Holding imzası ile hayata geçirilen N Logo İstanbul projesi, Esenyurt'ta yer alıyor. 310 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 2 bin 679 daire bulunuyor. Projenin ilk etabında bin 800 dairenin teslimi gerçekleşmeye başladı.

3 etapta 7 blok olarak inşa edilen NLogo İstanbul projesinde toplam 2 bin 679 daire ve 87 dükkan bulunuyor. Projenin her etabında 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor. Projedeki 1+0 daireler 40 metrekare, 1+1 daireler 80 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler ise 140 metrekare olarak planlandı. Daire fiyatları ise 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor.

Sosyal alanların da unutulmadığı NLogo İstanbul projesinde çocuk oyun alanları, çocuk oyun odası, süs havuzları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu,...