17 / 05 / 2024

Nlogo İstanbul yapımcı firması

Nlogo İstanbul yapımcı firması

7 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt' ta yer alıyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri kapsamında 120 aya varan vade sağlanıyor.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Yapımcı Mustafa Uslu Fethiye’de 3 milyon TL'ye ev aldı!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği parayla kendisine ev aldı. Kesenin ağzını açan Uslu, 4 katlı villa için 3 milyon TL ödedi.

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ammar  Gündüz ve Seyit Ali Demirer ortaklığında kuruldu. 

Nlogo cadde dükkanları 419 bin TL'den açık artırmada!

63 dükkanın satışa sunulduğu Esenyurt’taki  Ncadde Ottoman ve ‘Nlogo İstanbul’ projelerinin müzayedesi 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak..

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Bilgün Sazak'ın Çubuklu'daki evine yapımcılar talip!

Bilgün Sazak'ın Çubuklu'da oturduğu evine yapımcılar talip. Sazak ise aylık 20-30 bin liralık kira teklifini reddediyor.

Nlogo İstanbul’da 48 ay, 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar inşaat, Nlogo İstanbul projesi için yepyeni bir kampanyaya başladı. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, yatırımcısının yüzünü güldürmek için kolları sıvadı.

Nlogo Esenyurt Özyurtlar ödeme şekli!

Nlogo Esenyurt Özyurtlar projesinde Ramazan ayına özel kampanyalı fiyatlarla satışlar yapılıyor. Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Nlogo İstanbul yapımcı firması Haberi

Nlogo İstanbul yapımcı firması

Toplam 2 bin 679 adet daireden meydana gelen Nlogo projesinde daire satışları devam ediyor. Proje 7 blok şeklinde inşa ediliyor. 


Nlogo İstanbul yapımcı firması

Proje Özyurtlar İnşaat imzasına sahip.


Özyurtlar Nlogo İstanbul daire tipleri

Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.


Nlogo İstanbul Rezidans konumu

Lokasyona göre proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Esenyurt Nlogo İstanbul ortak yaşam alanları

Projede fitness center, çocuk oyun alanları, rekreasyon alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, spor salonu ve çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları ve basketbol sahası, sinema salonu, Türk hamamı ve süs havuzları gibi seçenekleri yer alıyor.


Nlogo İstanbul Özyurtlar nerede?

Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yer alıyor.


Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri!

48 ayda 0 faiz uygulanan...