11 / 05 / 2024

No: 67

No: 67

Satış sürecinin devam ettiği İnanlar İnşaat Terrace Mix iletişim bilgisine göre proje Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/Esenyurt - İstanbul adresinde yer alıyor...

Zonguldak Demirpark AVM'nin adı Esas 67 Burda oldu!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın aldı. Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezini Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek.

Trabzon'a 67 milyon TL’lik yol yatırımı!

Trabzon’un Yomra ilçesi İkisu grup yolu ile Araklı ilçesi Yeşilyurt grup yolunda incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2015 yılı içerisinde 67 milyon TL’Lik yol çalışması gerçekleştireceklerini kaydetti

Trabzon'da 67 milyon TL’lik yol çalışması yapılacak!

Trabzon’un Yomra ilçesi İkisu grup yolu ile Araklı ilçesi Yeşilyurt grup yolunda incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2015 yılı içerisinde 67 milyon TL’lik yol çalışması gerçekleştireceklerini kaydetti.

Ada pafta parsel no sorgulama işlemleri!

Ada pafta parsel bilgileri ile sorgulama yapılabiliyor. Bunun için Mekansal Gayrimenkul Sistemi (MEGSİS) programına giriş yapılması gerekiyor. Peki, ada pafta parsel no sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Emlak vergisi sicil no nasıl öğrenilir?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki, emlak vergisi sicil no nedir? Emlak vergisi sicil no nasıl öğrenilir?

İş GYO 5. kupon faiz oranı yüzde 2,67!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihracı gerçekleştirilen 100.000.000 TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli, 2 yıl vadeli, TRSISGY41617 ISIN kodlu tahvilin 5. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı %2,67 olarak belirlendi.

Trabzon'da DOKAP Yeşil Yol Projesi için 67 milyon TL harcanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu yıl içerisinde asfalt, beton yol, bakım ve onarım ile DOKAP Yeşil Yol Projesi kapsamında Trabzon genelinde yolların betonlanmasına ve asfaltlanmasına yaklaşık 67 milyon TL harcamayı planlıyor.

Trabzon'da 67 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacak!

2015 yılı içerisinde asfalt, beton yol, bakım ve onarım ile DOKAP Yeşil Yol Projesi kapsamında Trabzon genelinde yolların betonlanmasına ve asfaltlanmasına yaklaşık 67 milyon TL harcanması planlanıyor.

Vergi usul kanunu genel tebliği sıra no:446!

Vergi usul kanunu genel tebliği sıra no: 415'inde değişiklik yapılmasına dair tebliğ sıra no 446, 4 Nisan 2015 tarihinde 29316 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Vergi usul kanunu genel tebliği sıra no:446...

Manisa'daki 67 adet içme suyu deposu onarım ihalesine çıkıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içebilmeleri için ilçe merkezi ve mahallelerde mevcut olan 67 adet içme suyu deposunun bakım onarım ihalesine çıkıyor

Yayalar 8 no’lu parsele tapu geliyor!

Pendik Belediyesi, son olarak Yayalar 8 no’lu parseli de Milli Emlak’tan devralarak hak sahiplerine satışına başlıyor. Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan alanda devir işlemlerinde son aşamaya gelindi.

Pendik Yayalar 8 no'lu parsele tapu geliyor!

Vatandaşları tapu sahibi yapmaya devam eden Pendik Belediyesi, son olarak Yayalar 8 no’lu parseli de Milli Emlak’tan devralarak hak sahiplerine satışına başlıyor. Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan alanda devir işlemlerinde son aşamaya gel

Ekrem Çapkınoğlu: Trabzon'un altyapı ve ulaşım sorunu halledilsin!

Trabzon il Başkanı Ekrem Çapkınoğlu: " Trabzon 'u Avrupa'nın üç şehri arasına sokacağız diyorlar ama önce altyapı ve ulaşım sorununu halletsinler " açıklamasını yaptı.

No: 67 Haberi

No: 67


İnanlar İnşaat'ın çalışması ile hayata geçirilen ve daire satışlarının sürdüğü Terrace Mix projesi 945 adet konut ve konutların yanı sıra 27 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerinin buluduğu İnanlar İnşaat Terrace Mix iletişim bilgilerinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 





İnanlar İnşaat Terrace Mix iletişim bilgilerinden önce...