08 / 07 / 2024

NO-DIG TURKEY nerede

NO-DIG TURKEY nerede

Demos Fuarcılık açıklamasına göre, kazısız teknolojiyle yer altına inerek altyapı projeleri yapan firmalar; Akated, Demos Fuarcılık ve Zed Fuarcılık iş birliğiyle gerçekleştirilecek fuarda bir araya gelecek...

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Bu fiyata başka yerde yok! LG GTL569PQAM No Frost Buzdolabı en ucuz nerede satılıyor? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Geniş iç hacmiyle büyük depolama alanı sunan LG GTL569PQAM Alttan Donduruculu No Frost Buzdolabı, yiyecekleri uzun süre taze tutan teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, LG GTL569PQAM Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede? İşte detaylar...

Samsung No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte o yerler! Samsung 11 Mart 2023 fiyat listesi

En ucuz Samsung buzdolabı nerede satılıyor sorusunun cevabı haberimizde. Geniş hacimli Samsung No-Frost buzdolabını araştırdık ve listeledik . İşte o liste..

En ucuz Vestel 481 Lt No-Frost Buzdolabı nerede satılıyor? İşte Vestel 9 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel NFK54102 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı 9 ay taksit imkanı ile Hepsi burada sitesinde buzdolabını yenileyecekler için bekliyor. Peki Vestel No Frost buzdolabı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Regal No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Regal No-Frost Buzdolabı besinleri muhafaza etmenin en fiyat performans ismi Regal, verimli çalışmasıyla kullanıcının takdirini alıyor.  Peki Regal No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung RB50RS334SA/TR No- Frost Buzdolabı almak isteyenler fiyat araştırması yapıyor. Bu haberimiz tam size göre  Peki Samsung RB50RS334SA/TR No- Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı almak isteyenler, teknoloji gelişti artık buzdolabında da Wifi var. Wifi Teknolojili buzdolabı almak isteyenlere özel haberimize göz atın. Peki Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch No-Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

En çok kullanılan buzdolabı markası olan Bosch yeni bir model ile tekrar gündeme geldi. Bosch'un KGN86AID1N kodlu modelinin özelliklerini merak ediyorsanız haberimizi okuyun  Peki Bosch KGN86AID1N 631 Lt No-Frost Buzdolabı en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?25 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Arçelik 274580 EDI No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, 274580 EDI No Frost Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 274580 EDI No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı özellikleri neler, en uygun nerede satılıyor? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı denince akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, 270531 EB No Frost Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

NO-DIG TURKEY nerede Haberi

NO-DIG TURKEY nerede

NO - DIG TURKEY Altyapı ve Kazısız Teknolojiler ihtisas Fuarı" 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Demos Fuarcılık açıklamasına göre, kazısız teknolojiyle yer altına inerek altyapı projeleri yapan firmalar; Akated, Demos Fuarcılık ve Zed Fuarcılık iş birliğiyle gerçekleştirilecek fuarda bir araya gelecek, istanbul Fuar Merkezi'nde 28-31 Ağustos 2014 tarihlerinde yapılacak NO - DIG TURKEY Altyapı ve Kazısız Teknolojiler İhtisas Fuarı, inşaat sektörünü buluşturacak. Fuarda, sondaj makineleri, yeraltı borulamasistemleri, kablo hatları, su ve gaz kaçağı tespit teknolojileri, patlatma, beton, pompa araçları, dozerler, greyderler, coğrafi bilgi sistemleri gibi çeşitli altyapı çalışmalarını gerçekleştiren ürünler tanıtılacak. Fuara yerel yönetimler başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası inşaat ve altyapı şirketlerinin ilgi göstermesi bekleniyor. 



Hürses...