13 / 05 / 2024

No.3 ne zaman teslim

No.3 ne zaman teslim

Şimdiye kadar 6 bin kişiyi konut sahibi yapan, İnşaat sektöründeki 49 yıllık tecrübesi olan Zabıtçı İnşaat, 13 Aralık'ta Yeni Mercedes CLS ile birlikte No.3'ün lansmanını yapacak.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı ne kadar? Birçok özelliği ile öne çıkan buzdolabı araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Neden OnePlus Nord 3 almalıyım? OnePlus Nord 3’ün özellikleri ortaya çıktı!

İddialarla gündemden düşmeyen OnePlus Nord 3 modelinin özellikleri de belli oldu. Gündemden düşmeyen ürün fiyat performans ürünü mü? OnePlus Nord 3 ne kadar? İşte detaylar…

iOS 16.3 ne zaman çıkacak? Yeni sürüm ile gelecek yenilikler neler?

 Apple'ın iOS 16.3 çalışmalarını hızlandıracak gibi görünüyor. Bu kapsamda önümüzdeki hafta kullanıma sunulacaktır. iOS 16.3 güncellemesi  beraberinde neler getirecek? İşte yeni sürümden öne çıkanlar...

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Dünya devi, 10 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor

Küresel ekonomideki daralma ve belirsizliğin artması nedeniyle e-ticaret devi Amazon'un küresel iş gücünün yüzde 3'üne denk gelen 10 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlandığı açıklandı.

Teknosa'dan Samsung No Frost buzdolabına indirim! Samsung No Frost buzdolabı ne kadar? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Teknosa Samsung No Frost buzdolabına indirim yaptı. Peki, Samsung No Frost buzdolabı kaç TL? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ayazma Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Türkiye’nin ilk 5 millet bahçesinden 3’üne sahip olan Başakşehir, yeni bir millet bahçesine daha kavuşacak.

Vergi Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Kanunu Tebliği!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun Genel Tebliği (Seri No: 3) bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Rota Aydınoğlu ne zaman teslim?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Rota Aydınoğlu projesi sahil yoluna 2 dakika mesafede yer alıyor. Peki Rota Aydınoğlu ne zaman teslim edilecek?

Gayrimenkul yatırımları kazandırmaya devam ediyor!

Haziran 2015-Haziran 2016 dönemini kapsayan son bir yılda Türkiye genelinde yaklaşık 1,3 milyon adet konut satıldı. Aynı dönemde 28 ilde satılan konut sayısı 10 bini aştı. 28 ilde gerçekleşen bu satışlar Türkiye'deki bütün satışların yüzde 82,3'üne denk geliyor.

Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Batı Hayat Konutları 3 projesi 35 adet daireden oluşuyor. Konut alanlarının 157 metrekareden başladığı proje Ostim Ekopark'ın karşısında bulunuyor. Peki Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Atakule Çankaya Kuleli'deki gayrimenkulün 2015 değerlemesini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Kuleli Sokak NO:3, 5441 Ada, 12 Parsel için hazırlatılan yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

İskenderun'daki 3 No'lu sosyal tesis ihalesinde son durum ne?

İskenderun Belediyesi'nin 3 No'lu sosyal tesisin ihalesi için CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yürütmeyi durdurma başvurusuna mahkemeden ret kararı çıktı

No.3 ne zaman teslim Haberi

No.3 ne zaman teslim


İnşaat sektöründeki 49 yıllık tecrübesi ile modern yaşam alanları sunan Zabıtçı İnşaat, Mavişehir'deki No.3 Projesi'nin lansmanını 13 Aralık'ta yeni Mercedes CLS ile birlikte yapacak. Projede tasarım ödüllü malzemeler kullanmaya özen gösterdiklerini kaydeden Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Esat Zabıtçı, "En üst düzey kalitede malzeme kullandık. O yüzden bölgenin starndatlarının üzerinde bir proje oldu. Tek blok içinde 28 daireden oluşan No.3 Mavişehir'in en prestijli projesi. En küçük dairemiz 197 metrekare. Bölgeyi çok seven ama 500-1000 konutluk yaşam alanlarını istemeyenleri dikkate aldık" dedi. Zabıtçı, No.3'te sosyal alanlara çok önem verdiklerini belirterek, "9. katta barbekü terasımız var. Sakinlerimiz burada isterlerse özel günlerini kutlayabilir, ya da davet verebilir. Çevreden hiçbir şekilde gözlenemeyecek havuz yaptık. 


MERCEDES İLE TANITILACAK 

Bunların yanı sıra Türk hamamı, sauna, masaj...