16 / 06 / 2024

Noble Engıneers İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Noble Engıneers İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Noble Engıneers İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Syed Mansoor Hussaın tarafından 400 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Fatih, Şehremini Mahallesi, Şair Mehmet Emin Sokak'ta kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Şengözler İmza konut projesi satışta! Yeni proje!

Şengözler İnşaat tarafından Sakarya'da inşa edilen "İmza" konut projesinde satışlar devam ediyor. Projede 41 adet daire yer alacak. İmza konutları hakkında merak edilen tüm detaylar...

Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatı!

Şengürler İnşaat tarafından Düzce Merkez İstanbul Caddesi'ne yakın konumda yükselene Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Adapark Konutları ne kadar? İşte Adapark Konutları ile ilgili detaylar...

Noble Tree İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Tree İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Firt Tree İnşaat Yatırım tarafından kuruldu.

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Murat Bayrak tarafından kuruldu.

Eng Maden İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eng Maden İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhyettin Taş tarafından kuruldu.

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Fırat Can ve Hakan Gülhan ortaklığında kuruldu.

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

​​​​​​​Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile eEngin Minqaz tarafından kuruldu.

Samep Engıneerıng Proje Danışmanlık Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samep Engıneerıng Proje Danışmanlık Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Özakıncı tarafından kuruldu.

Şengül Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şengül Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Şengül tarafından kuruldu.

Şengür İnşaat Elektirk Reklam Promosyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengür İnşaat Elektrik Reklam Promosyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Emrah Şengür tarafından kuruldu.

Noble Engıneers İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Noble Engıneers İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Noble Engıneers İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Syed Mansoor Hussaın tarafından 400 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Fatih, Şehremini Mahallesi, Şair Mehmet Emin Sokak'ta kuruldu.


Noble Engıneers İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri...