29 / 04 / 2024

nobu

nobu

Ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu, Bodrum’dan sonra İstanbul’a gelecek. Nobu’nun ortağı Matsuhisa, Palmali ile görüştüklerini ve otel konseptiyle restoran açmak istediklerini söyledi.

NOBU İstanbul Mayıs'ta açılıyor!

Ünlü şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert De Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran'ın Türkiye'deki ilk şubesi Mayıs ayında açılacak. 

Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu Restoran İstanbul’da şube açıyor!

Ünlü oyuncu Robert de Niro’nun da ortakları arasında yer aldığı Nobu Restoran, İstanbul’da şube açıyor.

Nobu Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nobu Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kadir Sinan Hacıosmanoğlu imzasıyla kuruldu.

Nobu, İstanbul'da otel konseptiyle restoran açacak!

Ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu, Bodrum’dan sonra İstanbul’a gelecek. Nobu’nun ortağı Matsuhisa, Palmali ile görüştüklerini ve otel konseptiyle restoran açmak istediklerini söyledi.

Robert De Niro'dan İstanbul'a otel!

Robert De Niro'nun ortağı olduğu Nobu Hotel'in dünyadaki sekizinci oteli, yakında İstanbul'da açılacak. İşadamı Mübariz Mansimov, Levent'teki oteli Edition'u da Nobu Hotel'e çevirecekmiş..

Nobu Restoranlar zinciri Bodrum'da!

ABD'li dünyaca ünlü Holywood Yıldızı 70 yaşındaki Robert De Niro, 30 yıllık arkadaşı Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile birlikte 28 ülkede faaliyette olan Nobu Restoranlar zincirinin 33'üncü halkasını Bodrum'a taşıdı.

Nobu Restoran Yalıkavak Palmarina'da hizmete giriyor!

Yalıkavak Palmarina'da hizmete girecek olan Nobu Restoran'nın açılışına Robert De Niro ile birlikte, mekana adını veren aynı zamanda ortağı olan dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa da katılacak...

Cengiz ve Demet Sabancı Çetindoğan çifti Maçka'da Nobu Oteli'ni kuruyor!

Maçka Oteli'nin yüzü gülecek. Bir neslin anılarını taşıyan bu otelin üzerinde Nobu yükselecek. Cengiz Çetindoğan ve Demet Sabancı Çetindoğan çifti şu günlerde anlaşmayı imzalamak üzereler

Elemeği, Avrupa'nın en büyük AVM'si projesini kazandı

Ünlü aktör Robert de Niro'nun Moskova'daki lüks restoranı Nobu'nun iç mimari tasarımını yapan Bursalı mimarlık firması, proje beğenilince Avrupa'nın en büyük AVM'sinin projesini de kazandı

nobu Haberi

nobu

Dünya genelinde 32 şehirde faaliyet gösteren Nobu restoranlarının kurucusu, ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı Nobu Matsuhisa, Palmarina Bodrum’daki şubesini ziyarete geldi. Şef Nobu Matsuhisa, Palmali Grup ile Nobu’yu Türkiye’ye getirerek, ilk şubelerini Palmarina Bodrum’da açmış olmaktan son derece memnun olduklarını söyledi. Matsuhisa, ortağı Robert de Niro ile Palmarina Bodrum’un ve Türkiye’nin doğru bir lokasyon seçimi olduğunu düşündüklerini, geçtiğimiz yaz sezonu ve bu yaz sezonu gördükleri artan ilgiden memnuniyet duyduklarını vurguladı.

Yeni konseptle büyüyor

Matsuhisa, İstanbul’un da yatırım planları arasında olduğunu, İstanbul’da otel konseptiyle restoran açacaklarını belirtti. Matsuhisa, “Otel konseptini Las Vegas ve Filipinler’de başlattık. Riyad, Londra ve Miami ile bu konseptimizi geliştireceğiz. Türkiye’ye önce Bodrum ile geldik ama İstanbul da planlarımız içinde ve burada otel konseptiyle olmak istiyoruz, Yine Palmali...