20 / 07 / 2024

nokia salo fabrikaları

nokia salo fabrikaları

Telekomünikasyon devi Nokia, Haziran ayında kamuoyu ile paylaştığı Salo'daki üretim tesisini kapatma fikrinde son kararını verdi.

1937 yılında çimento fabrikaları kamulaştırılmak istenmiş!

1937  yılında çimento fabrikalarının kamulaştırılmasına karar verilmiş fakat bu karar daha sonra iptal edilmiş. İşte ayrıntılar...

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Tuşlu Nokia efsanesi geri döndü: Nokia 150 (2023) pazara çıktı

Nokia, bir klasik halini alan tasarımında ısrar ediyor. Nokia 150 (2023) modeli pazardaki yerini aldı. İşte ayrıntılar...

Nokia, Uygun Fiyatıyla Dikkat Çeken C110 ve C300 Modellerini Tanıttı: İşte Teknik Özellikleri!

Nokia, uygun fiyatlı pazarlarda rekabetçi olmak için C110 ve C300 cihazlarıyla geri dönüş yapmayı planlıyor. İşte bu iki cihazın teknik özellikleriyle dikkat çeken fiyatları...

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Nokia sahalara çok sağlam döndü: Devlet sırrı gibi saklanan Nokia XR 21 özellikleri ortaya çıktı!

Nokia, bir fiyat performans ürünü olarak tasarladığı ve dayanıklı bir telefon olarak nitelendirdiği Nokia XR21 modeli için çalışmalarını sürdürüyor. Cihazın özellikleri kaynaklardan elde edildi ve XR21'in sahip olacağı özellikler ortaya çıktı.

Nokia 3310 tekrar sahnede! Bakın ne için kullanılıyormuş?

Geçmiş zamanların en sağlam ve en sık tercih edilen telefonlarından biri olan Nokia 3310 yeniden kullanıma açıldı. Kullanım sebebi herkesi şok etti. İşte tüm detaylar…

İhracatçılar Birliği: “Mevcut politikalar değişmezse fabrikalar kapanabilir”

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden sonra mevcut politikaların devam etmesi durumunda fabrikaların kapanabileceğini belirterek rekabetçi duruma gelebilmek için liranın dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 zayıflaması gerektiğini vurguladı.

Fiyat performans ürünü Nokia C12 Pro ortaya çıktı!

Nokia C12 Pro duyuruldu. Uygun fiyatı ve çıkarılabilir pili ile öne çıkan yeni C12 Pro neler sunuyor?

nokia salo fabrikaları Haberi

nokia salo fabrikaları

Sendika temsilcileriyle yapılan görüşmeler sonrasında Nokia Finlandiya'da yer alan Salo'daki üretim tesisini Eylül 2012 itibariyle tamamen kapatma kararını hayata geçirirken; tesisteki üretim de son cep telefonun banttan çıkmasıyla birlikte 27 Temmuz'da sonlandırıldı. Tesisin kapatılmasıyla birlikte, ayrıca, 780 çalışanın da işine soın verilecek.


2013 sonuna kadar dünya genelinde 10,000 çalışanıyla yollarını ayırma, çeşitli ülkelerdeki ofislerini kapatma gibi kararlarla ekonomik açıdan küçülmeye giden Nokia, IDC'nin son raporuna göre akıllı telefon pazarında Samsung ve Apple'dan sonra 3.sırada, cep telefonu pazarında ise Samsung'dan sonra 2.sırada...