05 / 05 / 2024

Nokia 3310 tekrar sahnede! Bakın ne için kullanılıyormuş?

Nokia 3310 tekrar sahnede! Bakın ne için kullanılıyormuş?

Geçmiş zamanların en sağlam ve en sık tercih edilen telefonlarından biri olan Nokia 3310 yeniden kullanıma açıldı. Kullanım sebebi herkesi şok etti. İşte tüm detaylar…



Akıllı telefonlar üretilmeden önce en sık tercih edilen telefonlardan biri de Nokia 3310’du. Bu telefonların yeniden sıkça tercih edildiği öğrenildi. Duyanlar şok geçirdi. Kullanılma sebebi ise hırsızlık oldu. Hırsızlar bu telefonu kullanarak araçları çalıyor. İşte yeni geliştirilen akıl almaz araç hırsızlığı yöntemi.

Nokia 3310 tekrar sahnede! Bakın ne için kullanılıyormuş?

Nokia 3310 cep telefonu

Nokia 3310 geçmiş dönemin en çok tercih edilen cep telefonlarından biri olmuştur. Neredeyse her evde bulunan bu telefon dokunmatik cihazların çıkması ile unutuldu. Fakat günümüzde birden bu telefon yeniden kullanılmaya başlandı. Fakat kullanım sebebi çok farklı. Bu telefonlar artık araçları çalmak adına kullanılıyor. İlk hırsızlık vakaları ABD’den geldi. Araç sahiplerine dikkatli olmaları için uyarı yapıldı. Araç hırsızlarının bu telefonu nasıl kullandıkları merak konusu oldu.

Sosyal medyada duyulan habere göre araçların sürücü koltuğu üzerinde oturan kişi kablo ile birlikte telefonu araç üzerine bağlıyor. Başlat ve durdur menüsü üzerinden otomobile çalıştır seçeneğini seçip aracı çalıştırabiliyor.


Geri Dön