19 / 05 / 2024

Nokia 3310 tekrar sahnede! Bakın ne için kullanılıyormuş?

Nokia 3310 tekrar sahnede! Bakın ne için kullanılıyormuş?

Geçmiş zamanların en sağlam ve en sık tercih edilen telefonlarından biri olan Nokia 3310 yeniden kullanıma açıldı. Kullanım sebebi herkesi şok etti. İşte tüm detaylar…



Nokia 3310 tekrar sahnede! Bakın ne için kullanılıyormuş?

Nokia 3310 ile araç dolandırıcılığı

Nokia 3310 geçmiş dönemin en popüler cihazlarından biriyken günümüzde araba hırsızlarının gözdesi oldu. Bu telefonu kullanarak araçları çalıyorlar.

Yeni duyulan habere göre Nokia 3310 araç hırsızlığı için kullanılmaya başlandı. Bu haber herkesi şok etti. Araç kullanıcıları ise bu sistemin nasıl çalıştığını anlamaya çalışıyor. Araç hırsızları bu telefonun hoparlörünün içerisine küçük cihazlar yerleştirip bu sistem üzerinden araçları çalıştırıyor. Bu cihazların üretimini yapanlar cihaz adına acil durum yardımı haberleşme cihazı olarak belirtip 2000-19.000 $ aralığında satıyor. Amerika’da yayınlanan habere göre bu cihazlar kripto para ya da para transferi ile satın alınıyor. Bu şekilde de takip edilmesi zorlaşıyor.

Araç içerisinde bulunan motorları sadece 15 saniye içinde çalıştıran bu telefonlar araç sahiplerinin korkulu rüyası oldu. Konuyla ilgili çözümler araştırılmaya devam edilirken araç sahipleri adına şu anda alınabilecek bir önlem seçeneği bulunmuyor.

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! Paranızın karşılığı Samsung Galaxy A53 kampanyasını kaçırmayın 

Kullanıcılarına üst düzey performans sunan Xiaomi Mi 11T uygun fiyata Hepsi Burada'da

Vivo V29 Lite: Fiyat performans odaklı telefon!


Geri Dön