30 / 04 / 2024

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! Paranızın karşılığı Samsung Galaxy A53 kampanyasını kaçırmayın 

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! Paranızın karşılığı Samsung Galaxy A53 kampanyasını kaçırmayın 

Hepsi Burada fiyat performans telefon olan Galaxy A53'e yaptığı kampanya vatandatan büyük rağbet gördü. Samsung Galaxy A53, geniş ve canlı bir ekrana, iyi bir kamera kurulumuna, makul performansa ve iyi pil ömrüne sahip bir telefon. Peki 17 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?



Samsung Galaxy A53, orta seviye bir fiyat aralığında yer alan, oldukça kullanışlı ve işlevsel bir akıllı telefondur. Sahip olduğu özellikler ile kullanıcılara birçok avantaj sağlar.

Samsung Galaxy A53, Samsung Electronics tarafından üretilen orta sınıf bir akıllı telefon. 2020'nin sonlarında piyasaya sürüldü ve Samsung Galaxy A51'in halefi.

Galaxy A53, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe sahip 6.5 inç Super AMOLED ekrana sahiptir. Qualcomm Snapdragon 720G işlemci tarafından desteklenmektedir ve yapılandırmaya bağlı olarak 4 GB veya 6 GB RAM ile birlikte gelir.

Hepsi Burada dan muhteşem fırsat! Paranızın karşılığı Samsung Galaxy A53 kampanyasını kaçırmayın 

Depolama açısından Galaxy A53, bir microSD kart kullanılarak 1 TB'a kadar genişletilebilen 64 GB veya 128 GB dahili depolama ile birlikte gelir. Ayrıca arkada 48 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 5 megapiksel derinlik sensöründen oluşan dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. Ön tarafta, özçekimler ve görüntülü aramalar için 32 megapiksel kamera bulunuyor.

Galaxy A53 ayrıca 15W hızlı şarjı destekleyen 4.000mAh bataryaya ve NFC, Bluetooth 5.0 ve kulaklık girişi gibi diğer özelliklere sahiptir.

Genel olarak, Samsung Galaxy A53, iyi bir özellik ve performans dengesine sahip sağlam bir orta sınıf akıllı telefon. Geniş ve canlı ekrana, iyi bir kamera kurulumuna ve iyi bir pil ömrüne sahip bir akıllı telefon isteyenler için iyi bir seçim.

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! Paranızın karşılığı Samsung Galaxy A53 kampanyasını kaçırmayın


Geri Dön