27 / 04 / 2024

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi

Hepsi burada 2022 bitmeden ziyaretçileri için cezbedici bir kampanyaya imza atıyor. Seçili Telefon Alışverişinize JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığı Siyah %10 İndirimli veriyor. Peki Alcatel telefon ne kadar?



Yeniyıl heyecanı herkesi sarmışken, meşhur markaların telefon kutularının içinde telefondan hariç hiç bir şey koymazken, ''Hepsiburada''çok cezbedici bir kampanya ile tekrar gündeme geldi. Seçili ürünlere indirim yapan firma, Alcatel telefon alana da  JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığını %10 İndirimli veriyor. 2022'nin son günlerinde acele edin ve bu fırsatı kaçırmayın.

Hepsi Burada dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi


Alcatel 1 2021 Donanım Detayları

Alcatel 1 2021 16 GB (Alcatel Türkiye Garantili) entegreli depolama ve batarya  gibi konularda ücretine nazaran kullanıcılarını mutlu eden değerler sunar.  MediaTek MT6739 yonga setini bünyesinde buljunduran telefonun içinde 4 tane 1.28 GHz ARM Cortex-A53 çekirdek vardır. Çoklu çekirdekli yapısı sayesinde bilgi dağılımını
 dengeli bir halde sonuca ulaştırır. Kullanıcı deneyimini iyi hale getirir. Grafik işlemci olarak PowerVR GE8100 içeren telefon, grafik tarafında da ortalama bir performans sunar. 450 MHz frekansa sahip olan GPU, görüntüleri başarılı bir şekilde üç boyutlu hale gelir. 


28 nm teknolojisiyle üretilen CPU, telefonu günlük kullanım için en makul hale getirir. Maillerinizi kontrol etme, mesajlaşma, telefonda konuşma ya da alarm gibi genel nitelikleri başarılı bir şekilde gerçekleştiren model, bütçe dostu ücreti ile muadilllerinden ayrılır. Ayrıca 16 GB hafızaya malik olduğundan günlük işlemler için yeterli bir performans çıkarır. Peki Alcatel telefon ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön