06 / 05 / 2024

  Hepsi Burada'dan dev avantaj! Seçili çamaşır makinesine 2000 TL veriyor... 31 Aralık fiyat listesi

  Hepsi Burada'dan dev avantaj! Seçili çamaşır makinesine 2000 TL veriyor... 31 Aralık fiyat listesi

Kredi kartına 36 taksit sunan Hepsi Burada, Samsung WW90T4020CE çamaşır makinesi alımlarında 2.000 TL hediye ediyor. Samsung çamaşır makinesi fiyatı ne kadar? sorusunun cevabını merak edenler haberimizin detaylarına bakabilir.



Hepsi Burada'dan seçili çamaşır makinesi alımında 2.000 TL para yüklü kart hediye avantajının detayları insanlar tarafından araştırılıyor. 2022'nin avantajlarını değerlendirmek isteyenler ve evini yenilerken çamaşır makinesi ihtiyacı olanlar bu imkandan faydalanabilir. 

Kullanıcıların istekleine binaen tasarlanan Samsung çamaşır makinesi elmas işlemeli kazan modeli ile sunuluyor.
 9 kg yıkama kapasitesi bulunan cihaz, kalabalık aileler için oldukça makuldur. Ayrıca kapasitesinin çok olması sayesinde yorgan, battaniye ya da perde gibi ürünler basit bir şekilde yıkanabilir. Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg çamaşır makinesi ücreti, tüm özellikleri ve donanımı farkındalık uyandıracak şekilde belirlenir. İmal aşamasında kullanılan malzemeden, program sayısına varana kadar tüm özellikler ücretine yansır.

  Hepsi Burada dan dev avantaj! Seçili çamaşır makinesine 2000 TL veriyor... 31 Aralık fiyat listesi

 Bununla birlikte kullanıcıların alım gücü düşünülerek belirli aralıklarla indirim uygulanır.Kampanya zamanlarında yapılan bu indirimler dahilinde Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg çamaşır makinesi en ucuz fiyat seçenekleri ile memnuniyet oluşturur. Dolayısı ile geniş bir kitleye hitap etmesi mümkün olur. Siz de bu tasarrufları takip ederek, uygun fiyatlardan faydalanılabilir ve bütçenizi sarsmadan ihtiyacınızı giderebilirsiniz. peki Samsung çamaşır makinesi fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön