27 / 05 / 2024

  Hepsi Burada'dan dev avantaj! Seçili çamaşır makinesine 2000 TL veriyor... 31 Aralık fiyat listesi

  Hepsi Burada'dan dev avantaj! Seçili çamaşır makinesine 2000 TL veriyor... 31 Aralık fiyat listesi

Kredi kartına 36 taksit sunan Hepsi Burada, Samsung WW90T4020CE çamaşır makinesi alımlarında 2.000 TL hediye ediyor. Samsung çamaşır makinesi fiyatı ne kadar? sorusunun cevabını merak edenler haberimizin detaylarına bakabilir.



Samsung WW90T4020CE/AH Çamaşır Makinesi Tercihi

Çamaşır makinası tercihini yapmak kimi zaman kullanıcılar için zor olabilir. Almayı düşündüğünüz çamaşır makinesinin bütün niteliklerini, kapasitesinin yeterli olup olmadığını, etki etmek istediğiniz alana uygunluğunu ve programlarının beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda modelin devir sayısını da dikkate alabilirsiniz. Bununla birlikte enerji sarfiyatı da önem taşır. Ürünün avantajlı olması hem bütçeniz 
hem de çevre açısından önemlidir.

  Hepsi Burada dan dev avantaj! Seçili çamaşır makinesine 2000 TL veriyor... 31 Aralık fiyat listesi

Kullanıcıların paylaştığı Samsung WW90T4020CE/AH 1200 devir 9 kg çamaşır makinesine ait kafanızda soru işareti varsa  yorumları ve değerlendirmeleri  sizin için rehber niteliğinde olabilir. Bu yorumları inceleyerek, kullanıcıların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede ürünler ilgili daha daha çok bilgiye ulaşabilir ve memnuniyet derecesinden emin olarak seçiminizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda kullanıcıların paylaştığı resimlere de göz atarak, yaşam alanlarında nasıl durduğunu inceleyebilirsiniz. Paylaşılan bu fotoğraflar, daha güvenli bir alışveriş yapmanıza katkı sağlar. Sonrasında umduklarınızın karşılığını gördüğünüzde  Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg çamaşır makinesi satın alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Samsung WW90T4020CE/AH Çamaşır Makinesi Özellikleri

Samsung markası aracılığı ile üretilen bu model, birçok ivonatif özelliği ile avantaj oluşturur. Çamaşırları derinlemesine tertemiz yıkayan cihaz, tüm kumaş türleri için farklı programlara sahiptir. Ayrıca bu modelde dijital invertör teknolojisi, kazan temizleme programı ve StayClean çekmecesi gibi ayrıcalıklı özellikler de bulunur. Gerek tasarımı gerekse kaliteli donanımı ile tercih edilebilirliği yüksek olan bir modeldir. Samsung WW90T4020CE/AH 1200 devir 9 kg çamaşır makinesi özellikleri kullanıcıların kendilerini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayabilir. 

SAMSUNG WW90T4020CE ÇAMAŞIR MAKİNESİ 31 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.hepsiburada.com

Samsung WW90T4020CE çamaşır makinesi satış fiyatı:  10.599,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 31 Aralık 2022 tarihinde saat :01:25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 20.00 Türk Lirası, altının gramı ise 1096 Türk Lirası değerinde.

Carrefour'da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi

Çocukluğumuzun markası Simfer'e büyük indirim! Carrefour'dan yılın son avantajı... 31 Aralık fiyat listesi

Çamaşır Makinesini yenilemek isteyene büyük fırsat! Carrefour'dan yüzde 16 indirim... 31 Aralık fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön