29 / 04 / 2024

Odebank'tan muhteşem fırsat! Oran çok yüksek bu kampanya kaçmaz! 

Odebank'tan muhteşem fırsat! Oran çok yüksek bu kampanya kaçmaz! 

Odebank'tan yeni müşteri olana 40-100 gün aralığındaki vadeli TL mevduatınıza %27.50’ye varan faiz oranı fırsatı var. Odeabank'ın bu kampanyası şimdiden çok rağbet görmeye başladı. Siz de faydalanmak isterseniz kampanya detaylarını haberimizde bulabilirsiniz



Odebank, Odeabank, 15 Mart 2012 tarihinde kurulmuş olan bir anonim şirkettir. 20 Haziran 2012'de her alan faaliyet izni almak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na özveri ile başvuruda bulunulmuş, 2 Ekim 2012 tarihli ka​rar ile Bankamıza icraat yapmak için izin verilmiştir.

Odebank tan muhteşem fırsat! Oran çok yüksek bu kampanya kaçmaz! 

Bank Audi Hakkında

Ana hissedarımız Bank Audi, merkezi Lübnan'da bulunan ve 7 farklı ülkede, kurumsal, ticari, bireysel, yatırım ve özel bankacılık  da dahil olmak üzere bankacılığın tüm alanlarında icraat gösteren bölgesel bir bankacılık grubudur. 2020 Haziran bitimi itibariyle konsolide aktifleri 37.1 milyar dolar olarak vuku bulmuş müşteri mevduatları 26.5 milyar dolara, özkaynakları 3.1 milyar dolara kadar ulaşmıştır. 6,200 'e yakın çalışan sayısına sahip olan Bank Audi Grup'unun hissedar olarak tabanı, 1,500'e yakın hisse ve/veya Global Depo Sertifika sahibini de kapsamaktadır.

Global Depo Sertifikaları (GDR) Beyrut Menkul Kıymetler Borsası'na kote olan Banka'nın Hisseleri, Beyrut Menkul Kıymetler Borsası'nda da işlem görmektedir.​​​​

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön