25 / 08 / 2024

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları Zeki Yavaş, Selim Ataş ve Hüseyin Develi...

Nokta Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

Astek Köpük Beton Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astek Köpük Beton Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin sermaye bedeli ile Burak Kezer tarafından kuruldu.

Betonca Mimari Beton Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betonca Mimari Beton Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Yiğital Yapı Sistemleri tarafından kuruldu. 

Yüksek performanslı zeminlerde Baumit zemin sistemleri!

Baumit’in zemin sistemleri ürün grubunda bulunan Zemin Şapları, Kendinden Yayılan Zemin Şapları ve Hazır Beton ürünleri standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Prokast Fiber Beton Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prokast Fiber Beton Yapı Sistemleri Anonim Şirketi, Simge Dikkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran' da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi' nde kuruldu.

Battal Yıldız: Ankara daha çok beton yığını olmamalı!

Ankara Mühendislik Genel Müdürü Battal Yıldız, "Dikkat etmesi gereken en önemli nokta, yeşil alanların azalmaması, tersine artırılması olmalı. Ankara daha çok beton yığını haline gelmemelidir. " dedi.

Türkiye beton üretiminde Avrupa'ya örnek!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, kalitesiz betonun insan hayatını tehlikeye attığını belirterek, "Beton üretiminde geldiğimiz nokta Avrupa'da örnek gösterilmektedir" dedi.

Bursa Beton'a 3 ödül!

1998 yılından beri düzenlenen "Yeşil Nokta Çevre Ödüllerf'nde Bursa Beton'a 3 ödül birden geldi. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği "Yeşil Nokta Çevre Ödülle

Çimsa’nın 3 tesisine Yeşil Nokta Çevre Ödülü!

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan ÇİMSA, çevre konusuna verdiği önemi, Yeşil Nokta Çevre Yarışması’nda üç hazır beton tesisinin aldığı ödüllerle bir kez daha kanıtladı.

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 1998 yılından beri düzenlediği “Yeşil Nokta Çevre Ödülleri” ile çevre bilinci yüksek bir sektör yaratmayı hedefliyor...

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği, kurulduğu ilk yıllardan bu yana çevre bilinci yüksek bir sektör için çalışıyor. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri yarışma sonuçları 10 Mart'ta düzenlenen törenle açıklanacak.

Nurol GYO HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri'ni tercih etti!

Betonun tamamını yalıtarak, beton ömrü boyunca su izolasyonu sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri, Nurol GYO'nun bir "Yaşam Vadisi" oluşturma yaklaşımı ile inşaatına başladığı Nurol Park projesinin temel altı su yalıtımında tercih edildi.

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları Zeki Yavaş, Selim Ataş ve Hüseyin Develi...

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres


Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Maltepe'de kuruldu.



Şirketin ortakları;


Ad Soyad Sermaye

ZEKİ YAVAŞ 6.800,00 TL

SELİM ATAŞ 6.600,00 TL

HÜSEYİN DEVELİ 6.600,00 TL


Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...