14 / 05 / 2024

Nokta İnşaat İzmir Bayraklı teslim tarihi

Nokta İnşaat İzmir Bayraklı teslim tarihi

Nokta İnşaat İzmir Bayraklı'da 200 odalı otel, 170 adet konut, AVM, otopark ve sosyal tesislerin yer alacağı bir karma proje inşa edecek. Nokta İnşaat'ın Yönetim Kurulu'nda Torunlar, Sur Yapı ve Kiğılı Grubu'ndan isimler yer alıyor...

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şevki Yakut tarafından kuruldu.

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Uğur Can Erşik tarafından kuruldu!

İnşaat sektöründe büyük yıkım! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! Demir fiyatları bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul'da İnce demir fiyatlarına 350 lira, İzmir ince demir fiyatlarına 200 lira, Payas ince demir fiyatlarına 100 , Karabük ince demir fiyatlarına ise 250 lira zam geldi. İşte güncel 2022 demir fiyat listesi...

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Olgun tarafından kuruldu.

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Önder Türkyurt ve Selma Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

İnşaat mühendislerinden kentsel dönüşüm için çağrı!

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Feyyaz Sungur, İzmir genelinde acil kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi. 

Bir Nokta Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Nokta Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Atalay tarafından kuruldu.

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Kasapoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı işi ihalesi yarın!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Oyak İnşaat Urla Bademler projesi için düğmeye bastı!

Oyak İnşaat, İzmir Urla Bademler Köyü projesi için düğmeye bastı. Projede 640 villa yer alacak.

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

Nokta İnşaat İzmir Bayraklı teslim tarihi Haberi

Nokta İnşaat İzmir Bayraklı teslim tarihi


Nokta İnşaat, İzmir Bayraklı Turan Mahallesi'nde yeni bir projeye hazırlanıyor. Ege Denizi'nin kıyısında yükselecek olan Nokta İnşaat Bayraklı projesinde 200 odalı otel, 170 adet konut, AVM, otopark ve sosyal tesisler yer alıyor.



Nokta İnşaat İzmir Bayraklı projesi 24 bin 707 metrekare alanda inşa edilecek. Projede 75 adet 1+1, 54 adet 2+1, 39 adet 3+1, 2 adet 5+1 daire tipi bulunuyor. Nokta İnşaat Bayraklı projesini toplam inşaat alanı 137 bin metrekare olarak belirlendi.



Bu yılın son çeyreğinde başlayacak olan proje 2016 yılının ilk yarısında tamamlanacak. Nokta İnşaat Bayraklı projesinin 40 katlı kule bloğunda otopark, alıveriş merkezi, bar, fitness salonu, sauna-masaj salonu, soyunma odaları ve 170 adet konut;


Otel bloğunda otopark, Alıveriş Merkezi, otel odaları ve otel kullanım alanları, restoranlar, seminer odaları,...