02 / 05 / 2024

nolte express kalamış

nolte express kalamış

Alman markası Nolte'nin Express Mutfak markasının ilk mağazası Kalamış'ta açılıyor...

1966 yılında Moda, Caddebostan, Kalamış iskeleleri kiraya verilecekmiş!

1966 yılında Denizcilik Bankası Şehir Hatları Moda, Caddebostan, Kalamış iskelelerini kiraya verecekmiş. İhale usulüyle kiralanacak olan iskelelerin kira müddeti üç yılmış ve gazino olarak kiraya verilecekmiş.

Metro 34 İkitelli, Express 34 Basın Ekspres, TEM 34 Hadımköy projeleri başlıyor!

Akyapı ve Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ortaklığıyla Metro 34 İkitelli, Express 34 Basın Ekspres, TEM 34 Hadımköy projeleri geliyor. İşte ofis ve mağaza olarak planlanan "34" markalı projelerin görselleri...

Express 34 nerede?

Express 34 projesi ofis ve perakende alışveriş hizmeti sunacak şekilde tasarlanıyor. Projenin 17 bin metrekarelik kısmı kapalı alan olarak belirlendi. Peki Express 34 nerede?

Express 34 Basın Ekspres Yolu projesinin ilk görselleri!

Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında yükselen Express 34 projesi zemin üstü 14 katta ve 52 adet business office ve 11 adet mağaza - showroom olarak planlandı...

Divan Grubu, Divan Express ile Eskişehir’de!

Divan Grubu, Eskişehir’de yeni açtığı Divan Express ile büyüyor. Otelde, 92 standart ve 11 ‘deluxe’ odanın haricinde 6 ‘suite’ ve bir ‘presidential suite’ yer alıyor.

Divan Express Eskişehir açıldı!

Hem iş hem de tatil amaçlı konaklamalara ev sahipliği yapan Divan Express Eskişehir, şık ve konforlu odaları, iş amaçlı konaklamalarda sağladığı farklı hizmet olanakları ve Divan lezzetlerinin sunulduğu Divan Pub ile dikkat çekiyor.

1957 yılında Moda ve Kalamış eğlence ve sayfiye sitesi haline getirilecekmiş!

957 yılında Moda ve Kalamış'ın bir eğlence ve sayfiye sitesi haline getirilmesi için, belediye tarafından bir imar planı hazırlanmış. Ultra modern tesisler yapılacakmış ve planın uygulanması için 200 milyon lira harcanacakmış.

Kalamış Marina Eylül 2015'ten itibaren yenilenecek!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın 30 yıl süreyle işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesinin galibi, Koç Grubu bünyesinde bulunan TekArt Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri oldu.

Koç Holding imza için Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planını bekliyor!

Koç Holding, ÖİB'den, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planı ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından Devir Sözleşmesinin imzalanabileceğini bildiren bir yazı geldiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla açıkladı.

Divan Express Cizre 2017'de açılacak!

Divan Grubu'nun, Limçağ Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi yatırımı olarak Şırnak ' ın Cizre ilçesinde hayata geçireceği Divan Express Cizre ' nin 2017 ortalarında açılması planlanıyor...

1946 yılında Kalamış'ta 755 metrekare arsa 14 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1946 yılında Kadıköy Kalamış'ta 755 metrekare arsa 467 tane altın parasına, 14 bin liraya satılacakmış. Fener'de 156 metrekare arsa ise sadece 2 bin liraya satılacakmış.

1946 yılında Kalamış'ta 2.080 metrekare arsa satılacakmış!

Kurbağalıdere, Kızıltoprak, Feneryolu ve Fenerbahçe arasında yer alan Kalamış'ta 1946 yılında 2 bin 80 metrekare arsa satılacakmış. Bostancı civarında ise memba suyu, sebzeli bostanı olan deniz manzaralı sayfiye yeri kiraya verilecekmiş.

İstanbul'un susuzluk tehlikesine Kadıköy Kalamış'tan arıtma önlemi!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy parklarını Kalamış Mahallesi'nde kurduğu atık su arıtma tesisinde arıttığı su ile suluyor. Kış aylarında ise biriktirilen sularla kentin cadde ve sokakları temizleniyor...

nolte express kalamış Haberi

nolte express kalamış

Nolte Türkiye Genel Müdürü Sebahattin Gürel' göre Nolte Express Mutfak ürünlerinin ekonomik olması ve tasarım alternatifinin kolaylık sağlaması en büyük avantajlarından.

Çin, Kuveyt ve İspanya gibi ülkeler başta olmak üzere 15 ülkeye ihraç edilen Express Mutfak ürünleri dünyada lider olmayı hedefliyor.

Açılışına Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış'ın da katılacağı Nolte Express Mutfak mağazasının açılışı 2 Eylül 2012 Pazar günü...