16 / 05 / 2024

Norayr İşler kimdir

Norayr İşler kimdir

Kumkapı’da 1890’dan beri Meryemana Patriklik Kilisesi’ne bağlı olan metruk haldeki Papaz Evleri restore edilerek butik otel olacak.

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Mali İşler Başkanı Onur Çevikel kimdir? Onur Çevikel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Onur Çevikel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Onur Çevikel'in hayatına dair merak edilenler.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Murat Uluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu Mali İşler Başkanı Murat Uluğ kimdir? Murat Uluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Uluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu şirketi bünyesinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Uluğ..

Ömer Büyükhanlı kimdir?

Büyükhanlı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Büyükhanlı kimdir? Ömer Büyükhanlı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Ortaklığı ne zaman kuruldu? İşte Ömer Büyükhanlı...

Mustafa Erciyas kimdir?

2010 yılından itibaren Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde mali işler ve uygulamalardan sorumlu kurucu ortak ve içmimar olarak görev alan Mustafa Erciyas kimdir? Mustafa Erciyas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Norayr İşler kimdir Haberi

Norayr İşler kimdir

Kumkapı’da 1890’dan beri Meryemana Patriklik Kilisesi’ne bağlı olan metruk haldeki Papaz Evleri restore edilerek butik otel olacak. Bölgede hizmet veren papazların kullandığı Papaz Evleri, iş adamı Norayr İşler tarafından bireysel olarak 3 yıldır restore...