28 / 04 / 2024

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Mali İşler Başkanı Onur Çevikel kimdir? Onur Çevikel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Onur Çevikel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Onur Çevikel'in hayatına dair merak edilenler.



Anadolu Grubu Mali İşler Başkanlı'ğında Onur Çevikel ve Anadolu Efes Mali İşleri Direktörü Nusret Orhun Köstem, DataExpert ve Fortune Türkiye aracılığı ile yayınlanan Türkiye'nin “En Etkin 50 CFO” listesine ismini yazdırdı.

Anadolu Grubu’nda Mali İşler Başkanlığı’na, grup firmalarından Anadolu Efes’in Mali İşler Direktörlüğünde vazife alması için Onur Çevikel getirildi. Çevikel, 1 Ocak itibaeri ile yeni vazifesine başlayacak.

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Holding ve bünyesindeki şirketlerdeki atama kararları bağlamında, Anadolu Efes Mali İşler Direktörü olarak vazifesini sürdüren Onur Çevikel, Anadolu Grubu Mali İşler Başkanlığı için seçildi. 1995 senesinden bu zamana kadar Anadolu Grubu şirketlerinde farklı kademelerde vazife yapan Onur Çevikel, 1 Ocak 2019'dan itibaen yeni vazifesine başlayacak. Grubun mevcut Mali İşler Başkanı Can Çaka ise, Anadolu Efes CEO’su ve Bira Grubu Başkanı olarak vizafesini idame ettiriyor.


Geri Dön