13 / 05 / 2024

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Mali İşler Başkanı Onur Çevikel kimdir? Onur Çevikel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Onur Çevikel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Onur Çevikel'in hayatına dair merak edilenler.



Onur Çevikel Kimdir?

Onur Çevikel, 1993 enesinde İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi bölmünde eğitimini tamamladı. İş hayatına Ermenegildo Zegna Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Finans Uzmanlığı için başlayan Çevikel, 1995 senesinde Efes İçecek Gruplarında Finans Uzmanı olarak Anadolu Grubu’na giriş yaptı.

Onur Çevikel, Grup içerisinde Coca-Cola Kuban Bottlers’ta Finans Müdürlüğüne, Coca-Cola Rostov Bottlers bünyesinde CFO, Efes Rusya’da ise CFO ve Efes Rusya Operasyon Direktörlüğü vazifelerinde bulundu.

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

2011 senesinde Rusya’da SABMiller Plc. ile yapılan bir araya gelme akabinde  sürecini koordine etmek üzere Entegrasyon yöneticisi olarak vazifesini sürdürdü. Ocak 2013 - Aralık 2018 tarihlerinde Anadolu Efes Mali İşler Direktörü olarak vazife yaptı. Çevikel, Ocak 2019’dan itibaren Anadolu Grubu Mali İşler Başkanı olarak vazifesini sürdürüyor. Çevikel, aynı anda Anadolu Grubu Sürdürülebilirlik Komitesi üyesidir.

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön