07 / 05 / 2024

Norm Arge kimin

Norm Arge kimin

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Suhat Sayim, Bayram Uğur Yıldırım ve Onur Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 128 bin TL sermaye bedeli ile Memduh Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Eğriboz tarafından kuruldu.

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Beşikçi kuruldu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

Norm Arge kimin Haberi

Norm Arge kimin

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Suhat Sayim, Bayram Uğur Yıldırım ve Onur Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi konusu:
A-Özel Sektör, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri ve bireylere, Akademik çalışmalar sonucu edinilen ve üretilen bilgiyi Araştırma ve Geliştirme ( AR-GE ) becerisini yeni ürün ortaya çıkarma ve ürün geliştirmede kullanarak endüstri için proje üretmek, proje yönetim danışmanlığı, yönetim yükleniciliği hizmetleri sunmak, özellikle demiryolu araçları , fixtür , kalıp dizayn ve imalatı , enerji, makine dinamiği, titreşim ve akustik konularda AR-GE hizmeti sunmak, araştırma sonuçlarını projelendirerek teknolojik ürünlere dönüştürmek, mevcut ürünleri geliştirmek, fizibiliteraporları hazırlamak, hazırlatmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi...