29 / 04 / 2024

north istanbul by panorama

north istanbul by panorama

Panorama North İstanbul'da metrekare birim fiyatı 2 bin 400 dolar ile 2 bin 600 dolar arasında fiyatlandırılıyor. Teslimler Eylül 2013 yılında yapılıyor...

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Park Inn by Radisson Odayeri: İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli!

Park Inn by Radisson Odayeri, İstanbul Havalimanı ve Göktürk’e 6 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor. Otelin 200 yataklı 97 odası bulunuyor...

By İstanbul İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

By İstanbul İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Topkapı kapılarını açtı!

Hilton’u pazara liderlik eden 14 markası arasında yer alan of DoubleTree by Hilton, İstanbul’daki otel portföyünü genişletiyor. Yeni açılan 216 odalı DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapı,merkezi konumuyla hem keyif hem de iş amacıyla seyahat eden konuklara hitap ediyor.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

north istanbul by panorama Haberi

north istanbul by panorama

Panorama Grup imzasıyla Sarıyer'de inşa edilen North İstanbul 5 katlı 5 blok halinde yükseliyor. Toplam 174 dairenin bulunduğu projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.