04 / 05 / 2024

Northland Ankara kaskad

Northland Ankara kaskad

Northland Ankara'da KASKAD sistemiyle yoğun ilgi görüyor. Ankara'da, Kasım'dan Nisan'a kadar süren kış aylarında yapılan ekstra harcamalar, ailelerin en önemli gider kalemleri arasında yer alıyor.   

Northland Ankara'da kişiye özel taksit fırsatı!

İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığı tarafından Ankara'da inşa edilen Northland Ankara projesinde bankasız, faizsiz, kişiye özel taksit fırsatı sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Başarılı projeler satış sorunu yaşamıyor!

Northland Ankara projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, başarılı projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi.

Northland Ankara KASKAD sistemi!

Northland Ankara'da KASKAD sistemiyle yoğun ilgi görüyor. Ankara'da, Kasım'dan Nisan'a kadar süren kış aylarında yapılan ekstra harcamalar, ailelerin en önemli gider kalemleri arasında yer alıyor.   

Northland Ankara 2020'li yılların tasarımıyla şekilleniyor!

Ankara Ovacık'ta yükselen Northland Ankara projesi 2020'li yılların tasarımıyla şekilleniyor. Projede konutlar kadar iş yerleri de dikkat çekiyor. 

Northland Ankara fiyat listesi!

Lansmana özel peşinde yüzde 7 indirim sağlanan Northland Ankara projesi İntegra Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Northland Ankara fiyat listesi 490 bin TL'den başlıyor.

Northland Ankara Başkent'in vitrini olacak!

Ankara Keçiören'in yeni gelişen bölgesi Ovacık'ta inşaat projeleri yarışa girdi. Northland’in Onursal Başkanı Ali Yetkinşekerci, “Projemiz Keçiören’in marka değerini yükseltmekle kalmayacak, Ankara’nın da vitrini olacak” dedi.

Ankara Northland projesi basına tanıtıldı!

Ankara’nın duayen işadamlarından Ali Yetkinşekerci, 313 konut ve 21 dükkandan oluşan Northland Konut Projesi ile aynı zamanda Keçiören’in bir numaralı projesini hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Northland Ankara kaskad Haberi

Northland Ankara kaskad

Ankaralılar ısınma masrafını azaltıp hem de sıcak evinde rahat ortam sağlayan KASKAD sistemine sahip konutlara yöneliyor.

Ankara Ovacık’ta Northland Ankara Projesini inşa eden İntegra Yapı AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, konut alımında bilinçlenen tüketicinin tüm detayları araştırdığını, en fazla da yaşam boyu tasarruf sağlayacak kalemler üzerinde durduğunu aktardı.

Selahattin Uslu, şunları söyledi:
“Yoğuşmalı KASKAD sistemi; yan yana kurulan kombilerin birbirine bağlanmasıyla oluşturuluyor. Sistemde, kombiler otomatik olarak devreye girdiği ve gerektiğinde devre dışı olabildiği için, daha az yakıt tüketimi sağlanıyor. Yani hem daire iyi ısınıyor hem de tasarruf sağlanıyor. Yerden ısıtma ise binanın betonarmesini ısıttığı için homojen ve konforlu bir ısınma imkanı veriyor. Northland Ankara’nın bölgenin en çok tercih edilen projelerinden biri olmasının nedenlerinden biri KASKAD ve yerden ısıtma. Çünkü...