02 / 05 / 2024

Northland Ankara kimin

Northland Ankara kimin

Ankara Keçiören'in yeni gelişen bölgesi Ovacık'ta inşaat projeleri yarışa girdi. Northland’in Onursal Başkanı Ali Yetkinşekerci, “Projemiz Keçiören’in marka değerini yükseltmekle kalmayacak, Ankara’nın da vitrini olacak” dedi.

Northland Ankara'da kişiye özel taksit fırsatı!

İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığı tarafından Ankara'da inşa edilen Northland Ankara projesinde bankasız, faizsiz, kişiye özel taksit fırsatı sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

Başarılı projeler satış sorunu yaşamıyor!

Northland Ankara projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, başarılı projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi.

Northland Ankara KASKAD sistemi!

Northland Ankara'da KASKAD sistemiyle yoğun ilgi görüyor. Ankara'da, Kasım'dan Nisan'a kadar süren kış aylarında yapılan ekstra harcamalar, ailelerin en önemli gider kalemleri arasında yer alıyor.   

Northland Ankara 2020'li yılların tasarımıyla şekilleniyor!

Ankara Ovacık'ta yükselen Northland Ankara projesi 2020'li yılların tasarımıyla şekilleniyor. Projede konutlar kadar iş yerleri de dikkat çekiyor. 

Northland Ankara fiyat listesi!

Lansmana özel peşinde yüzde 7 indirim sağlanan Northland Ankara projesi İntegra Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Northland Ankara fiyat listesi 490 bin TL'den başlıyor.

Northland Ankara Başkent'in vitrini olacak!

Ankara Keçiören'in yeni gelişen bölgesi Ovacık'ta inşaat projeleri yarışa girdi. Northland’in Onursal Başkanı Ali Yetkinşekerci, “Projemiz Keçiören’in marka değerini yükseltmekle kalmayacak, Ankara’nın da vitrini olacak” dedi.

Ankara Northland projesi basına tanıtıldı!

Ankara’nın duayen işadamlarından Ali Yetkinşekerci, 313 konut ve 21 dükkandan oluşan Northland Konut Projesi ile aynı zamanda Keçiören’in bir numaralı projesini hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

5 blok şeklinde yükselen Kaşmir Mavi Orkide projesi Göksü Park'ına komşu konumda yer alıyor. Proje Ankara ili Eryaman ilçesinde inşa ediliyor. Peki Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu parsel kimin?

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu adadaki 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerin mülkiyeti meclis gündemine taşındı. Emir konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Northland Ankara kimin Haberi

Northland Ankara kimin

Ankara’da en fazla konut satışının gerçekleştiği Keçiören'in yeni gelişen bölgesi Ovacık'ta inşaat projeleri yarışa girdi.

Ovacık’ın en büyük projesi Northland’in Onursal Başkanı Ali Yetkinşekerci, “Projemiz Keçiören’in marka değerini yükseltmekle kalmayacak, Ankara’nın da vitrini olacak” dedi.

Keçiören, Başkent’in en büyük ilçesi olmakla birlikte sürekli değişim halinde olması dikkatleri üzerine topluyor. TÜİK verilerine göre Ağustos ayında Ankara Keçiören'de 2 bin 187 konut satıldı.

Ali Yetkinşekerci, Keçiören Belediyesi’nin alt yapı ve şehircilik konusundaki başarısının, ilçenin marka değerini hızla yükselttiğini dile getirdi. 

Yetkinşekerci,“Keçiören’deki konut satışı istatistikleri Başkent’in geleceği hakkında fikir veriyor. Keçiören sürekli
değerlenen bir ilçe. Biz de bu nedenle Ankara’nın en donanımlı konut projelerinden birini bu lokasyonda inşa etme kararı aldık" dedi. Yetkinşekerci konuşmasına "İstanbul yolu ve Anadolu bulvarının kesiştiği güzergahta Başkent’in en güzel projelerinden biri olarak yükselen...