15 / 05 / 2024

Northland çocuk donatı alanları

Northland çocuk donatı alanları

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

İzmir'in sosyal donatılara da ihtiyacı var!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşümün sadece bina yıkıp yapmak olmadığına dikkat çekti. Kocaoğlu, İzmir'in yol, park, kültür merkezi, kent ormanı, okul, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılara da ihtiyaç olduğu vurguladı.

Trabzon Büyükşehir'den okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Eyüp'te çocuk parklarına güvenlik kamerası!

Eyüp Belediyesi'nin yeni başlattığı uygulamayla çocuk parkları kameralarla donatılıp güvenlikleri artırılacak; aileler internet ortamında çocuklarını izleyebilecek. Belediye'nin her mahalleye park projesi de tüm hızıyla devam ediyor.

Hep İstanbul Esenyurt sosyal donatı alanları

Hep İstanbul Esenyurt sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları yer alıyor. Proje, Tekfen Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor...

İzmir Asma Bahçeler sosyal donatı alanları!

İzmir Asma Bahçeler sosyal donatı alanları içerisinde; açık tuzlu su havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, doğal yürüyüş ve bisiklet parkurları, 24 saat güvenlik, fitness salonu, sauna, otopark yer alıyor...

N Town Esenyurt sosyal donatı alanları!

Özyurtlar İnşaat projesi olarak inşa edilen N Town Esenyurt sosyal donatı alanları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları yer alıyor...

Bahçekent Flora sosyal donatı alanları!

istnbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de yükselen Bahçekent Flora sosyal donatı alanları arasında; otopark, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna mevcut...

Selenium Ataköy sosyal donatı alanları!

Selenium Ataköy sosyal donatı alanları içerisinde; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları mevcut...

TOKİ 5 bin 348 adet sosyal donatı inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca ( TOKİ ) konut projeleri ve kamu kurumlarıyla yapılan protokoller kapsamında inşa edilen sosyal donatıların sayısı 5 bin 348'e ulaştı.

Çilek, 56. mağazasını Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi’nde açtı!

Çilek Mobilya, Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi’nde İstanbul’daki 56. mağazasını hizmete açtı. 120 metrekarelik alana sahip mağaza; Çilek’in birbirinden özgün tasarımlarını çocuklar ile buluşturuyor.

Paladyum Beytepe sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor!

Başkent'in ilk çevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe, projenin yüzde 75'ini oluşturan peyzaj alanına verdiği önemin yanı sıra projede yer verdiği farklı sosyal donatı alanlarıyla da sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek.

Çilek Mobilya Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi'nde!

Çilek, yurt içinde de büyümeye devam ediyor. Konsept mağazacılık anlayışıyla müşterilerine rahat ve konforlu bir alışveriş imkanı sunan Çilek, İstanbul'daki 56. mağazasını Kadir Has Çocuk Dünyası Alışveriş Merkezi'nde açıyor...

Northland çocuk donatı alanları Haberi

Northland çocuk donatı alanları

Markalı konut projelerinde yeni trend çocukları mutlu etme, gelişim ve başarılarına maksimum katkı sağlama oldu. Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta hayata geçirilen ve Başkent’in en donanımlı projesi olarak bilinen “Northland” de kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Pedagogların, iyi eğitim kurumlarına yakın, zengin sosyal donatı alanlarına sahip projelerde büyüyen çocukların, akranlarına göre daha donanımlı bireyler olarak yetiştiğinin altını çizdiğini söyleyen İntegra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, hayata geçirdikleri Northland Ankara konut projesini, çocuklar için tüm detayları düşünerek kurguladıklarını belirtti.

Selahattin Uslu, anne-babaların artık neredeyse tamamen çocukları için yaşadıklarını, günlük yaşamlarını onlara göre planladıklarını ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:
“İstedik ki Ankara’nın en seçkin eğitim kuruluşları hemen yanı başımızda bizle birlikte...