05 / 05 / 2024

norveç elektrik ithalatı

norveç elektrik ithalatı

Elektrik hattı projesiyle ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Norveç merkezli Statnett enerji şirketinin Kurumsal İletişim Direktörü Christer Gilje, hattın inşasına yıl içinde başlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim  Üzeltürk tarafından kuruldu.

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Kınalı tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

İris Makina İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Makina İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edip Ertan Akyol tarafından kuruldu.

Renova Mühendislik İnşaat Elektrik Kimya İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Renova Mühendislik İnşaat Elektrik Kimya İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te  Gökhan Uluköylü  tarafından kuruldu.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Shy Mimarlık İnşaat İhracat İthalat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shy Mimarlık İnşaat İhracat İthalat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salim Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye ile Hüseyin Sezgin Öcal ve Şevval Zilan Tuğay tarafından kuruldu. 

Si-Ti Grup İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si-Ti Grup İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Deveci tarafından kuruldu.

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Teke tarafından kuruldu.

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç tarafından kuruldu.

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Akkoyun tarafından kuruldu.

norveç elektrik ithalatı Haberi

norveç elektrik ithalatı


İngiltere, yaklaşık yatırım maliyeti 2 milyar avroyu bulacak bir hat yoluyla Norveç’ten elektrik ithal etmeye hazırlanıyor.


İngiltere ve Norveç’i birbirine bağlayacak elektrik hattı projesiyle ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Norveç merkezli Statnett enerji şirketinin Kurumsal İletişim Direktörü Christer Gilje, hattın inşasına yıl içinde başlamayı hedeflediklerini kaydetti.


Elektrik hattının döşenmesine bu yıl başlayıp, 2020’de projeyi tamamlamak istediklerini belirten Gilje, Norveç’te hidro elektrik santrallerinden başlayacakelektrik hattının 700 kilometrelik kısmının deniz altından İngiltere’ye ulaşmasının planlandığını dile getirdi.


Gilje, “Toplamda yatırım miktarının 1,5-2 milyar avro civarında olması bekleniyor. Bu proje yüzde 50 ortaklık yapısına dayanıyor. Yatırımın yüzde 50’si bizim şirketimiz tarafından, diğer yarısı ise İngiltere’nin elektrik idaresi (National Grid) tarafından gerçekleştirilecek” dedi.


İki ülke arasında kurulacak elektrik hattının son derece karlı bir yatırım olacağını belirten Gilje, 2020...