05 / 05 / 2024

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Teke tarafından kuruldu.



Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Teke tarafından kuruldu.

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri -Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler) -Sanayi ve imalat projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (haddehaneler, rafineriler, ulaşım araçları, sanayi makineleri, vb.) -Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç) -Yurtiçinde ve yurtdışında şubeler açabilir -Konusu ile ilgili araç ve gayrimenkul alımı yapabilir -Konusu ile ilgili ithalat ve ihracat yapabilir. -Konusu ile ilgili kiralamalar yapabilir kiraya verebilir. -Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) -Kentsel (kısa mesafe) elektrik hatlarının inşaatı (trafo istasyonları ve yerel sınırlar içerisindeki dağıtım alt istasyonları vb.) -Entegre mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (mekanik ve elektrik bileşenli makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanı vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri) -Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.) -İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) -Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kollektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu


Geri Dön