16 / 05 / 2024

nostaljik tur

nostaljik tur

O dünyaca ünlü Orient Express treni nostaljik turunu Bahçeşehir'de tamamladı. Avrupa'nın en önemli merkezlerini 1883 yılından beri turlayan ünlü tren, Marmaray projesinin çalışmaları nedeniyle bu yıl Sirkeci garına ulaşamadı...

Düzce nostaljik tramvayı için çalışmalar sürüyor!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri belirlendi.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Düzce nostaljik tramvay projesinde raylar döşeniyor!

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan nostaljik tramvay projesinde raylar döşenmeye başlandı.

Düzce nostaljik tramvay inşaatı sürüyor!

Düzce İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için kanal açma çalışmaları Kültür mahallesinde bulunan AVM önüne kadar gelindi.

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Beyoğlu'nun Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor!

26 yıldır hizmet veren İstiklal Caddesi'nin simgesi Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çalışmaları yerinde inceledi.

Esenler Nostaljik Tramvay Hattı projesi imar planı askıda!

İstanbul Esenler İlçesi, Nostaljik Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Taksim'deki nostaljik tramvayın altyapısı yenilenecek!

Taksim Meydanı ile Tünel arasında çalışan ve seferlerine ara verilen nostaljik tramvayın altyapı yenileme çalışmalarına başlandı.

Esenler nostaljik tren projesi İBB'den geçti!

Esenler'e "nostaljik tren" geliyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü ile O-3 Otobanı'nı birleştirecek Nostaljik Tren Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde kabul edildi.

nostaljik tur Haberi

nostaljik tur



O Dünyaca ünlü Orient Express treni nostaljik turunu Bahçeşehir'de tamamladı. Avrupa'nın en önemli merkezlerini 1883 yılından beri turlayan ünlü tren, Marmaray projesinin çalışmaları nedeniyle bu yıl Sirkeci garına ulaşamadı. 13 yıldır İstanbul'a seferlerini sürdüren tren, ilk kez Bahçeşehir'deki Ispartakule istasyonuna kadar geldi. Maksimum 100 yolcu taşıyan, 400 metreyi bulan, 17 vagondan oluşan ve Avrupa'nın en uzun treni olma unvanını elinde bulunduran Orient Express'e, İstanbul'a eski istasyonların kapasiteleri hesap edilerek 15 vagon eklendi. Bugüne dek Avrupa sosyetesinden birçok ünlü ismi ağırlayan tren aynı istasyondan Cuma günü yeni müşterileriyle kalkacak. 


Yeni Şafak...