30 / 04 / 2024

Not Just Coffee

Not Just Coffee

Oyuncu Bergüzar Korel, “Hayalimdi” diyerek açtığı kahve dükkanını kapattı. Ünlü oyuncu şimdilerde yalnızca ailesine odaklandı.

Bankalar artık toplumsal faydaya göre not alacak! Vatandaşlar ne diyor?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bankalara toplumsal faydalarına göre not vermeye başlanacağını bildirdi. Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun X sosyal medya hesabından paylaşıtığı o gelişmeye gelen yorumlar... 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi fiyatı açıklandı!

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi ne kadar, kaç TL oldu? İşte Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi özellikleri ve güncel fiyat listesi...

ŞOK’ta okul şenliği başladı! Kırtasiye seti 29,95 TL, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL, resim defteri 19,95 TL...

Velilerin ve öğrencilerin okul hazırlığına destek olmak isteyen ŞOK, pek çok kırtasiye malzemelerine indirim yaptı. Bu doğrultuda, kırtasiye seti 29,95 TL’ye, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL’ye, resim defteri 19,95 TL’ye düştü. İşte 23 Ağustos Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların patlayacağı tarihi açıkladı! Bu tarihi herkes not alsın

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarihi açıkladı. Bu tarihi herkes not alsın!

Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Doların 25 TL olacağı tarih açıklandı! Herkes bu tarihi not alsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar alıp satmak isteyen yatırımcıları uyararak doların 25 TL oalcağı tarihi açıkladı. Herkes bu tarihi not alsın.

Japon deprem uzmanından TOKİ evlerine tam not!

Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulunan Japon deprem uzmanı Moriwaki, TOKİ evlerinin hasar almadığını belirterek tam not verdi.

Carrefour'dan ard arda kampanya! Xiaomi Redmi Not 10 Pro'ya yüzde 19 indirim! 14 Mart 2023 fiyat listesi

Carrefour, Mart ayına özel telefon indirimlerine devam ediyor. Xiaomi Redmi Not 10 Pro akıllı telefonu CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 19 indirim imkanı sunuyor. Xiaomi'nin bir zamanlar amiral gemisi olarak piyasaya sürdüğü telefonun fiyat bilgisi için haberimize bakın. İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Euro 8 gün sonra bu kadar olacak! Bu tarihi not alın! Görmeyen, duymayan kalmasın! Elinde euro olanlar hemen baksın

Piyasalar Avrupa Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Kararın hemen ardından euro/TL kurunun yönü tamamen belli olacak. Peki euro ne kadar olacak? Euro 8 gün sonra bu kadar olacak! Bu tarihi not alın! Görmeyen, duymayan kalmasın! Elinde euro olanlar hemen baksın...

Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları şubat ayındaki geril çekilmelerin ardından Mart ayına hızlı bir giriş yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

İslam Memiş resmen açıkladı! Bu tarihi hemen not altın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceği tarihi açıkladı. Hemen bu tarihi not alın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak.

Not Just Coffee Haberi

Not Just Coffee

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, hayallerini gerçekleştirerek açtığı kahve dükkanını kapattı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2015 yılında Cihangir’de hizmete açılan Not Just Coffee adlı mekan, kepenkleri kapattı.

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu şimdilerde yalnızca ailesine odaklandı.