10 / 05 / 2024

nota residence ilk evim kampanyası

nota residence ilk evim kampanyası

Nota Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. İlk Evim Kampanyası uygulanan Nota Residence projesinden daire sahibi olmak isteyenlere 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Antwell Life Care Residence projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı’dan bir ilk daha. Türkiye’nin sağlık hizmeti konseptli ilk rezidansı özelliğini taşıyan Antwell Life Care Residence için ilk harç, törenle atıldı.

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Care Residence!

Antwell Life Care Residence’ın lansmanı 26 Aralık 2017 tarihinde yapıldı. Proje mobilyalı olarak teslim edilecek.

5 yıldızlı NG Residence'tan 5 yıldızlı tatil fırsatı!

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence'ta daire alan herkese, 5 yıldızlı NG Afyon ve NG Sapanca Otellerinde tatil fırsatı sağlanıyor...

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

Sianji Residence'da 20 rezidans satışta!

Fiyatların minimum 400 bin Euro'dan başladığı Sianji Residence'da 20 rezidans satışa çıktı. Proje Türkiye'de ilk kez "İster yaşa, ister kirala" konseptiyle hayata geçirildi.

Özyurtlar Neyzen Nota Residence fiyatları 2017!

Nota Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. İlk Evim Kampanyası uygulanan Nota Residence projesinden daire sahibi olmak isteyenlere 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor...

nota residence ilk evim kampanyası Haberi

nota residence ilk evim kampanyası

12 katlı tek blok olarak hayata geçirilen Nota Residence projesi Özyurtlar Holding bünyesindeki Neyzen İnşaat tarafından inşa edildi. Gelecek Aralık ayında daire teslimleri yapılacak olan Nota Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor. 
 
İlk kez ev sahibi olmak isteyen dar gelirliler için projelendirilen Nota Residence projesi toplam 84 daire ve 10 ticari alandan meydana geliyor. Esenyurt Nota Residence projesinde 1+1 daireler bulunuyor. 
 
Nota Residence Esenyurt'ta daire sahiplerine playstation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitnesscenter ve keyifli sohbetlerin buluşma noktası kış bahçesi gibi olanaklar sağlanıyor. 
 
Nota Residence konum olarak;

Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika
Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika
Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, Akbatı AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş, Neyzen Yapı Market’e 5 dakikalık mesafede yer alıyor.