27 / 04 / 2024

Özyurtlar Neyzen Nota Residence fiyatları 2017!

Özyurtlar Neyzen Nota Residence fiyatları 2017!

Firma: Özyurtlar İnşaat - Neyzen İnşaat

Proje: Nota Residence

Nota Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. İlk Evim Kampanyası uygulanan Nota Residence projesinden daire sahibi olmak isteyenlere 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor...



12 katlı tek blok olarak hayata geçirilen  Nota Residence  projesi Özyurtlar Holding bünyesindeki Neyzen İnşaat tarafından inşa edildi. Gelecek Aralık ayında daire teslimleri yapılacak olan Nota Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor. 
 
İlk kez ev sahibi olmak isteyen dar gelirliler için projelendirilen Nota Residence projesi toplam 84 daire ve 10 ticari alandan meydana geliyor. Esenyurt Nota Residence projesinde 1+1 daireler bulunuyor. 
 
Nota Residence Esenyurt'ta daire sahiplerine playstation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitnesscenter ve keyifli sohbetlerin buluşma noktası kış bahçesi gibi olanaklar sağlanıyor. 
 
Nota Residence konum olarak;

Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika
Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika
Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, Akbatı AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş, Neyzen Yapı Market’e 5 dakikalık mesafede yer alıyor. 

Özyurtlar Nota Residence fiyatları 2017!

Nota Residence projesinde dairelerin fiyatları minimum 199 bin TL'den başlıyor. Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesinin 1+1 İlk Evim kampanyasında da 25 bin TL peşinatla ev alanlar hemen tapu ve hemen taşınma imkanına da sahip olacak.

 
0850 390 27 27
http://www.notaresidence.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön