08 / 05 / 2024

Nour Al Attar

Nour Al Attar

Nolusof İnşaat Dekorasyon Gıda Turizm Gayrimenkul Nakliye Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD. Haytham Al Attar, Nour Al Attar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kuvettork İnternational Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvettork İnternational Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Amın Kardoch, Nourı Al-Kardoush ve Khalıl    Kardoch ortaklığında kuruldu. 

Al Attar Emlakçılık Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Attar Emlakçılık Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Anas Attar tarafından kuruldu. 

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Kneifati ve Nasser Chamia ortaklığında kuruldu.

Nour Grup Dış Ticaret İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Grup Dış Ticaret İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaroub Al Samadı tarafından kuruldu.

Solid Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Solid Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Talam Alkhamıs, Ahmet Çalık ve Sehab Eddın Al Attar imzasıyla kuruldu.

Nur Group İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile Nour AL Hayek ve Malaz Jarayhı tarafından bugün kuruldu.

Nour Tour Seyahat ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Tour Seyahat ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Alaa Abdulhadı Abdulghanı Al-Shamaa ve Vael Nur ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Mohamed Khalıl Badawı ve Shımaa Zanata Alıwa Baıumy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Mehmet Çiçek tarafından 600 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi'nde kuruldu.

Nolusof İnşaat Dekorasyon Gıda Turizm Gayrimenkul Nakliye Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nolusof İnşaat Dekorasyon Gıda Turizm Gayrimenkul Nakliye Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD. Haytham Al Attar, Nour Al Attar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Nour Al Attar Haberi

Nour Al Attar

Nolusof İnşaat Dekorasyon Gıda Turizm Gayrimenkul Nakliye Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD. Haytham Al Attar, Nour Al Attar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


Nolusof İnşaat Dekorasyon Gıda Turizm Gayrimenkul Nakliye Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT DEKORASYON GAYRİMENKUL 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri , mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...