30 / 07 / 2024

Nova Akustık Mimarlık iletişim

Nova Akustık Mimarlık iletişim

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşdemir tarafından kuruldu. 

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 25 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesinde yüzde 35 peşin, 24 ay vade ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Nova Ayvalık projesiyle ilgili ayrıntılar...

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kızılateş tarafından kuruldu.

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşdemir tarafından kuruldu. 

Yalova Altınova Hersek Köyü etüt raporu onaylandı!

Yalova Altınova İlçesi Hersek Mahallesi Kumluk Mevkii G.23.d.01.a.4.a numaralı paftadaki İskele Amaçlı İlave İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı...

Recep Altepe: Küçükbalıklı Altınova arasında çalışmalarımız sürüyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binanın daha yıkımını yapıyoruz. Bu yol Samanlı Yolu’nu Acemler’e bağlayacak” dedi.

Bursa Çelebi Mehmet Bulvarı için 47 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı yıkarak güzelleştirdiklerini söyleyerek, “30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binanın daha yıkımını yapıyoruz. Bu yol Samanlı Yolu’nu Acemler’e bağlayacak” dedi.

Bursa'nın yeni bulvarındaki çalışmalar ne zaman bitecek?

Bursa’yı yıkarak güzelleştirdiklerini söylen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binayı daha yıktıklarını, bu yolla Samanlı’yı Acemler’e bağlayacaklarını bildirdi.

Körfez Geçiş Köprüsü hızla yükseliyor!

Gebze Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan Körfez Geçiş Köprüsü çalışmaları aralıksız sürüyor.Altınova Belediyesi Körfez Geçiş Köprüsü'ndeki çalışmaları incelemek için basın mensupları ile köprünün ayaklarının dikildiği alana gezi düzenledi.

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Şirketi kuruldu!

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Siverekli ve Sacettin Hatipoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

MG Proje Mimarlık'tan Mor Residence'ta 3+1 alana 1+1 hediye!

Beylikdüzü"nde konumlanan Mor Residence"da satışlar tüm hızıyla devam ediyor. MG Proje mimarlık tarafından hayata geçirilen Mor Residence"da 3 oda 1 salon daire alanlara 1 oda 1 salon daire hediye ediliyor

Türk mimarlık dünyası 2011'de ödüle doydu!

İstanbul'da,2011'de, pek çok mimarlık ofisi, geliştirdikleri projelerle uluslararası ödüllerin sahibi oldu

Nova Akustık Mimarlık iletişim Haberi

Nova Akustık Mimarlık iletişim

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşdemir tarafından kuruldu. 

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Yalıtım sistemleri ile ilgili olarak Her türlü konut iş yerleri, hastane, sinema salonu, sosyal tesisler, kamu veya özel kuruluşlara ait binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı, su yalıtımı, titreşim yalıtımı ve tadilat ve dekorasyon işleri yapmak. Otomotiv, savunma sanayi, denizcilik sektörü, havacılık sektörü ve beyaz eşya sektörünün ihtiyacı olan taşıtların ve makinelerin ses yalıtımı, ısı yalıtımı, titreşim yalıtımı, klima süngerleri, yüksek ısı dayanımlı özel egzoz izolasyon ceketleri imalatı yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres:...