03 / 05 / 2024

Nova Events Turizm iletişim

Nova Events Turizm iletişim

Nova Events Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Çakar ve Mehmet Ali Kun ortaklığında kuruldu. 

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadiköy’de Mete Gürel tarafından kuruldu.

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Oktay İmral tarafından kuruldu.

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Namuq AB Alchalabi tarafından kuruldu.

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Üst ve Hacı Harun Birben tarafından kuruldu.

Nova Events Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Events Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Çakar ve Mehmet Ali Kun ortaklığında kuruldu. 

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, Ebru Mete tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, M.Müşavirler Sitesi'nde kuruldu.

Bodrum Vita Nova projesi yabancıların ilgi odağı oldu!

İrtanki Turizm Yatırım tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Vita Nova projesindeki dairelerin yabancı yatırımcılardan ilgi gördüğü açıklandı. Yapımı tamamlanan proje için 1 milyon dolar ek bütçe ayrıldı.

Bodrum Vita Nova Yalı Evleri' nde fiyatlar 400 bin TL' den başlıyor!

İrtanki Turizm Yatırım tarafından hayata geçirilen Bodrum Vita Nova Yalı Evleri toplam 36 adet daireden oluşuyor. Proje Muğla İl'i Bodrum İlçe' sinde yükseliyor. Bodrum Vita Nova Yalı Evleri' nde fiyatlar 400 bin TL' den başlıyor.

CATHIC turizm sektörünün devlerini bir araya getirecek!

CATHIC, turizm sektörünün devlerini bir araya getirecek. Bench Events STR Global Yönetim Kurulu Başkanı Worsley, " Türkiye, birçok yatırımcı için güçlü bir pazar " dedi...

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Bedel, Başkan Yardımcısı olarak Hikmet Kalkan ve Ömer Çiğil görev alacak

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

Turizm Yatırımları Yarışması 2011 başladı!

Eurobank Tekfen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Yarışması 2011' başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen yarışmada ''Büyük Turizm Yatırımları'' kategorisinde birincilik ödülü Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı

Nova Events Turizm iletişim Haberi

Nova Events Turizm iletişim

Nova Events Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Çakar ve Mehmet Ali Kun ortaklığında kuruldu. 

Nova Events Turizm Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a- Şirket, yurtiçi ve yurtdışı turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Nova Events Turizm Ticaret Anonim Şirketi adres: Yıldız Mah.Eğriçınar Sk.N.24 A...