29 / 04 / 2024

Novada Edremit

Novada Edremit

Yaza doğru perakende sektörü hareketlenirken, yeni alışveriş ve yaşam merkezleri birbiri ardına açılmaya başladı ve pek çok ilçe ilk kez AVM ile tanıştı. İşte mayıs ayında kapıları açılan Türkiye'nin yeni AVM'lerinden bazıları:

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı açıldı!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit’in ikinci fazı açıldı. Kuzey Ege’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Edremit; 65 ulusal ve uluslararası marka ile yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Edremit'te çağdaş ve modern kent için imzalar atıldı!

Edremit Belediyesi ve TMMOB´a bağlı Meslek Odaları arasında “Sağlıklı Kentleşme, Nitelikli Yapılaşma, Kültürel, Tarihi Ve Doğal Çevre Değerlerinin Korunarak Geliştirilmesi İçin Ortak Mesleki ve Teknik İşbirliği Protokolü” yapıldı.

Edremit Belediyesi imar mevzuatındaki değişiklikleri anlattı!

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, ilçede çalışma gösteren Edremit İnşaatçılar Odası, TMMOB Mimarlar Odası Edremit Temsilciliği ve müteahhitlerle biraraya geldi. Parlamento salonundaki toplantıda, imar mevzuatındaki farklılıklar görüşüldü.

Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Güre Tatil Köyü'nde toplam 301 adet daire inşa edilecek. Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim bilgileri şöyle;

Edremit Hattuşa Termal'de 18 bin TL'ye devremülk!

Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında hayata geçirilen Hattuşa Termal Tesisleri'nde yer alan devremülkler 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

ÖİB Van Edremit arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Van Edremit'te bulunan 3.694,80 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Edremit Belediye Meclisi Ekim toplantısında imar görüşüldü!

Edremit Belediye Meclisi'nin Ekim avı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülerek karara bağlanan 35 gündem maddesi ov birliği ile kabul edildi.

Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Konya hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Konya bayramda kaça kadar açık? Novada Konya AVM bayramda kaçta açılacak?

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Edremit'te icradan 5.2 milyon TL'ye satılık işyeri!

Edremit 1. İcra Dairesi, Balıkesir'in Edremit ilçesindeki işyerini satışa çıkardı. Üzerinde yapı marketi bulunan işyerinin toplam satış bedeli 5 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Vakıflar'dan Edremit'te yapım karşılığı kiralık arsa!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Edremit'te bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın inşaat bedeli 1 milyon 781 bin 97 TL olarak belirlendi.

Balıkesir Edremit Körfezi'ne 150 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezi'ne, İller Bankası ve Dünya Bankası desteği ile toplamda yaklaşık 150 milyon TL tutarında yatırım yapacak

Novada Edremit Haberi

Novada Edremit

Yaza doğru perakende sektörü hareketlenirken, yeni alışveriş ve yaşam merkezleri birbiri ardına açılmaya başladı ve pek çok ilçe ilk kez AVM ile tanıştı.


Türkiye'de bugün 354 AVM bulunuyor. Ülke genelinde AVM"si olmayan 23 il bulunduğu belirtiliyor. 2015 yılında 663 milyar TL olan perakende ciro büyüklüğünde organize perakendenin yani zincir mağazalarının payı, alışveriş merkezlerinin katkısı ile 217 milyar TL'ye ulaştı. Bu rakam, on yıl önce 55 milyar TL seviyesindeydi. Türkiye'de AVM'lerde 800 bin kişi istihdam ediliyor. AVM'lerde aylardır süren hareketsizlik yeni açılışlarla yerini canlılığa bırakıyor. İşte mayıs ayında kapıları açılan Türkiye'nin yeni AVM'lerinden bazıları:


1) Novada Manavgat AVM


Manavgat AVM ile tanıştı 

Novada Manavgat, Antalya'nın en büyük ikinci ilçesi ve en önemli turistik merkezlerinden biri olan Manavgat'ta kapalı otopark alanı dahil 78 bin metrekare inşaat...