21 / 05 / 2024

Novada Outlet açıldı

Novada Outlet açıldı

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi açıldı!

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi bugün Beşiktaş'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beymen Outlet, Viaport'ta açıldı!

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen'in seri sonu mağazası, Türkiye'nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport'ta açıldı.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı açıldı!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit’in ikinci fazı açıldı. Kuzey Ege’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Edremit; 65 ulusal ve uluslararası marka ile yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak

Edremit Novada AVM açıldı!

Türkiye’nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki öncü firmalarından Turkmall ile Bursa’nın önde gelen kuruluşlarından Orakçı Şirketler Grubu’nun ortaklaşa gerçekleştirdiği Novada Edremit kapılarını açtı.

Konya'nın ilk outlet Alışveriş Merkezi Novada açıldı!

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Novada Outlet Konya AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Novada Outlet AVM Konya'da 12 Haziran'da açılacak!

Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen AVM'yi Turkmall işletecek.

Konya Novada Outlet AVM 12 Haziran’da açılacak!

Konyalı iki firma kendi öz kaynakları ile 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi açıyor. Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen Novada Outlet Alışveriş Merkezi (AVM) 12 Haziran’da açılıyor.

Çanakkale Müzesi Kocaeli'de açıldı!

1915 Çanakkale Saddulbahir Savaş Malzemeleri Özel Müzesi, İzmit Outlet Center'da açıldı, 29 Mart'a kadar ücretsiz gezilebilecek Müze sahibi Ahmet Uslu, katılımcılara tüm eserlerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Gimart Outlet açıldı!

nadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği yerde inşa edilen Gimart, 25 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 82 bin metrekarelik alana ve bin 200 araçlık otoparka sahip. Gimart Outlet, Ankara'da 750 kişiye de istihdam sağlayacak.

Tokat Novada Alışveriş Merkezi açıldı!

Tokat’ın ilk büyük alışveriş merkezi törenle açıldı. Tokat-Turhal yolu üzerinde eski sebze halinin yerine Turkmall ile Yıltaş Grup'un ortaklığında yapılan Novada Alışveriş Merkezi (AVM) 14 ayda inşa edildi...

Novada Outlet Söke karavan turizmine açılıyor!

Aydın-İzmir karayolunu Kuşadası, Söke-Didim ve Bodrum gibi gözde tatil beldelerine bağlayan kavşakta hizmet veren Novada Outlet Söke AVM, İzmir Kamp ve Karavan Derneği işbirliği ile karavan turizmine kapılarını açıyor...

Novada Outlet açıldı Haberi

Novada Outlet açıldı

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor. AVM'nin açılış töreni yapılan duanın ardından kurdele kesimiyle devam etti. Açılış kurdelesini Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanları Osman Dağ ve Mehmet Dağ, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Bakdem Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bakdemir, Bakdem Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ebubekir Balcı, Turkmall CEO'su Hilmi Özçakır ve davetliler kesti. Açılışın ardından protokol üyeleri AVM'deki mağazaları gezerek mağaza sahiplerine hayırlı kazançlar dileyerek, birbirlerine çeşitli hediyeler aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışın ilk gününde renkli kortej, maskot rock bandosunun gösterileri ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. 

100 milyon dolar yatırım değerine sahip...