05 / 05 / 2024

novada tokat açıldı mı

novada tokat açıldı mı

Novada Tokat'ta bir hipermarket, ünlü markaların yer alacağı perakende mağazaları, sinema, eğlence, Türk ve dünya mutfağından yemeklerin sunulacağı restoran ve kafelerin yer alacağı AVM'nin Yeşilırmak ve Tokat Kalesi manzaralı terasları da var..

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Tokat'a son 17 yılda 13 katrilyon liralık yatırım yapıldı!

Tokat mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 17 yılda Tokat’a 13 katrilyon lira tutarında yatırım yapıldığını söyledi. Erdoğan, ''Tokat’a millet bahçeleri kazandırıyoruz'' diye konuştu.

Tokat'a havalimanı müjdesi!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'a yeni, modern bir havalimanı yapılacağını ifade etti...

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı açıldı!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit’in ikinci fazı açıldı. Kuzey Ege’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Edremit; 65 ulusal ve uluslararası marka ile yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak

Niksar'daki Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi açıldı!

Tokat’ın Niksar ilçesinde beş aydır tadilat dolayısıyla kapalı durumda bulunan Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi ibadete açıldı. Keşfi Camisi, 2016’da yeni yılın ilk cuma günü ibadete açıldı.

Edremit Novada AVM açıldı!

Türkiye’nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki öncü firmalarından Turkmall ile Bursa’nın önde gelen kuruluşlarından Orakçı Şirketler Grubu’nun ortaklaşa gerçekleştirdiği Novada Edremit kapılarını açtı.

Tokat Seyirtepe Sosyal Tesisleri açıldı!

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yaptırılan Seyirtepe Sosyal Tesisleri törenle açıldı. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arat, Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nin bugünkü haliyle yaklaşık olarak 3 milyon TL’ye mal olduğunu söyledi.

Konya'nın ilk outlet Alışveriş Merkezi Novada açıldı!

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Tokat Gazi Osman Paşa Plevne Müzesi açıldı!

Tokat’ta Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa’nın balmumundan heykelinin de yer aldığı Gazi Osman Paşa Plevne Müzesi Gazi Osman Paşa’nın vefatının 115’nci yıl dönümünde düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

Tokat'ta Gazi Osman Paşa müzesi ziyarete açıldı!

Tokat'ta, Gazi Osman Paşa müzesi törenle ziyarete açıldı. Devegörmez Mahallesi'ndeki Atatürk Evi'nin kuzey bitişiğindeki binada oluşturulan müzenin açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tokat’ta 328 köy yolu ulaşıma açıldı!

Tokat’ta kar yağışı sonucu ulaşıma kapanan 448 köy yolundan 328’i ulaşıma açıldı. Tokat’ta yaklaşık 4 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı nedeni ile 448 köy ile ulaşım sağlanamıyordu.

Tokat'a 12 yılda 5 milyar 800 milyon liralık yatırım yapıldı!

İhsan Şener, Tokat'a Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve birçok alanda 12 yılda 5 Milyar 800 Milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

novada tokat açıldı mı Haberi

novada tokat açıldı mı


Türkiye'de 21 alışveriş merkezi açan Turkmall ile Yıltaş Grup'un ortaklığında kurulan Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi yarın açılıyor. Gaziosmanpaşa Bulvarı ve Yeşilırmak'ın kesiştiği noktada yer alan Novada Tokat'ta bir hipermarket, ünlü markaların yer alacağı perakende mağazaları, sinema, eğlence ve yeme içme alanları yer alıyor. 60 milyon euroya mal olan AVM'de bin 500 kişi istihdam edilecek. Türk ve dünya mutfağından yemeklerin sunulacağı restoran ve kafelerin yer alacağı AVM'nin Yeşilırmak ve Tokat Kalesi manzaralı terasları da...